Dolar (USD)
32.50
Euro (EUR)
34.80
Gram Altın
2486.47
BIST 100
9548.65
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

ABD'de aileler 'çocukları rahat bırakın' diyerek ayaklandı

07 Haziran 2023 14:00:00
Küresel sermayeyi etkisi altına alan LGBT lobisi, ABD'de ve Avrupa'da okul müfredatlarında yer almak adına yasal düzenlemeler ile masum çocukları kavram kargaşasına sürüklemeye devam ediyor. Kaliforniya'da aileler 'Çocuklarımızı rahat bırakın deyip LGBT'lilere karşı protesto ettikleri için saldırıya uğradı.

Önceki gün ABD’nin Kaliforniya eyaletinin Glendale şehrinde, Birleşik Okullar Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısından haziran ayını LGBT sapkınları için ayırma kararı alındı.

Kurul Başkanı Jackie Goldberg ve üye Nick Melvoin tarafından sunulan ve LGBT destekçisi öğretmenlerin baskıları sonucu onaylanan karar, çocuklarının ruh ve beden sağlığını düşünen aileler tarafından protesto edildi.

Toplantının gerçekleştiği salı günü tepkilerini ortaya koymak adına okul binasının önünde bulunan aileler ile LGBT’liler arasında kavga çıktı. ‘Çocuklarımızı rahat bırakın’ sloganları atan aileler, LGBT’li saldırganlar tarafından şiddete maruz kaldı.

Bölgeye gelen polislerin de kalabalığı dağıtmaya çalışırken biber gazı kullandığı görüldü.

Glendale bölgesindeki ailelerin de özellikle son 5 yıldır, okul müfredatlarına 'kadın ve erkek dışında da cinsiyetlerin olduğuna' dair bilim dışı iddiaların yer aldığı derslerin dahil edilmesine karşı mücadele verdiği öğrenildi.