Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Aydınlar açıklama yapıyor!

Fenerbahçe'de yapılacak seçimli olağanüstü genel kurul öncesinde başkan adaylarından Mehmet Ali Aydınlar da basın toplantısı düzenliyor..
Aydınlar açıklama yapıyor!
01 Kasım 2013 19:28:00
Fenerbahçe'de yapılacak seçimli olağanüstü genel kurul öncesinde başkan adaylarından Mehmet Ali Aydınlar da basın toplantısı düzenliyor..

Fenerbahçe'de yapılacak seçimli olağanüstü genel kurul öncesinde başkan adaylarından Mehmet Ali Aydınlar basın toplantısı düzenliyor. İşte Ajansspor tarafından derlenen açıklamalar;

Bomba Alex vaadi!

Şeffaf bir kulüp taahhüt ediyorum, tüzükte değişiklik yapılması ve yeniden yapılanma ile başkanlığın 3 dönemle sınırlanacağını vaat ediyorum. Her sene en az çeyrek ve yarı finaller olacak takımlar kurmayı vaat ediyorum.

Alex'e itibarını iade etmeyi ve kabul ettiği taktirde ömür boyu Türkiye'de yaşayacağı bir görev vaat ediyorum.

Sevgi, barış ve huzur dolu bir Fenerbahçe yaratıp gelecekte çocuklarımızın huzur bulacağı çok büyük bir kulüp vaat ediyorum.

Geçmişe dönük soru almayacağım, her şey konuşuldu, artık kimseye yanıt vermiyorum. Buraya sadece geleceği konuşmaya geldim, sadece geleceği konuşmaya devam edeceğim. Gün artık Fenerbahçe'nin yepyeni geleceğe hazırlanma günüdür.

Aydınlar, Aziz Yıldırım'ın, "2010-11 sezonu şampiyonu kimdir" sorusuna da şöyle cevap verdi: "Şimdi de çok merak ettiğin soruya cevap vereceğim. Tüm Türkiye'ye seslenerek cevap veriyorum; O kupa; yağmurda çamurda takımlarını yalnız bırakmayan taraftarların, sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden sporcuların, her türlü sıkıntıya göğüs gerip emeğini veren teknik kadronun analarının ak sütü gibi hak ettikleri bir kupadır. Bu; büyük bir şampiyonluk öyküsü olarak kalacaktır. Şayet bu kupa bugün tartışılıyorsa, kupanın kimin olacağı konuşuluyorsa, bunun tek ama tek sorumlusu sensin Aziz Yıldırım"