Dolar (USD)
32.53
Euro (EUR)
34.81
Gram Altın
2438.86
BIST 100
9716.77
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Başkan Erdoğan'dan: Meral Hanım bizim adımıza dikkat et

29 Mart 2023 22:20:04
Cumhurbaşkanı Erdoğan, A Haber yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtlıyor. Erdoğan, İYİ Parti lideri Akşener'in deprem bölgesindeki inşaatlar hakkındaki iddialarına tepki gösterdi, "Meral Hanım bizim adımıza dikkat et" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtlıyor. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

İlk gün Kahramanmaraş'taydık, geçtiğimiz gün Hatay'daydık. İnşallah bu Cuma Gaziantep'te olacağımız. Cumartesi günü de Elazığ'da olmayı planlıyoruz. Burada hem yeni konutların temel atma törenlerini gerçekleştiriyoruz hem de vatandaşlarımızla iftarda buluşuyoruz.

Depremzede vatandaşlarımızı yalnız bırakmayacağız. 11 vilayeti dönüşümlü olarak ziyaret edeceğiz.

'Biz bir şeyi yapıyoruz dersek yaparız Meral Hanım'

Sağlık Bakanımı, Murat Kurum kardeşimi aradım. Bizzat eksikler olsa bile bizzat müdahale edeceğiz dedi ve müdahalelerini de yaptılar. Ondan sonra ekrandan bu haberi oraya koyanlar, çekip aldılar. Yalana gerek yok. Biz bir şeyi yapıyoruz dersek yaparız Meral Hanım. Bizim adımıza dikkat et. Benim adım Tayyip, soyadım Erdoğan. Erdoğan'a da dikkat et, konuştuğun zaman buna göre konuş.

Yanlış yere kafanı çarpıyorsun, dikkat et; beni de kendinle uğraştırma.

Kaynak: Haber7