Dolar (USD)
32.55
Euro (EUR)
34.83
Gram Altın
2427.64
BIST 100
9645.02
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Bedelli Askerlik konusunda flaş gelişme

Mağdurlarla ilgili raporlar ilk kez direkt olarak Başbakan Erdoğan'a ulaştırıldı ve Erdoğan'ın tepkisi umut verici oldu.
Bedelli Askerlik konusunda flaş gelişme
10 Temmuz 2014 23:44:00
Mağdurlarla ilgili raporlar ilk kez direkt olarak Başbakan Erdoğan'a ulaştırıldı ve Erdoğan'ın tepkisi umut verici oldu.

HÜR HABER

Hür Haber'in edindiği son bilgiler ışığında Bedelli Askerlik uygulamasının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan onay alması an meselesi. Geçtiğimiz günlerde Milli Savunma Bakanlığı düzeyinde yapılan 'Gündemimizde yok' açıklamasını revize edecek flaş bir gelişme yaşandı. ERDOĞAN İLK KEZ 'DEĞERLENDİRECEĞİZ' DEDİ Haber Merkezimize bugün ulaşan son bilgiye göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün Bedelli askerlik uygulamasıyla ilgili ilk kez bir adım attı. Bu bağlamda Erdoğan partisinin ilgili birimlerinden konuyla ilgili brifing aldı. ORC araştırma şirketinin yaptığı ve yüzde 70'lere varan desteği ortaya koyan kamuoyu araştırmasını inceledi. Hür Haber.com haber kaynağı Erdoğan'ın konuyla ilgili olarak 'Bu konuyu değerlendirelim' dediğini aktardı. Erdoğan'ın bu yorumu ve raporları istemesi Hür haber'in daha önce duyurduğu 'Ocak öncesi Bedelli Askerlik kesin' haberini de doğrularken yeni bir umudun kapılarını da aralamış oldu. YOZGAT MİTİNGİNDE DE BENZER GELİŞME Öte yandan Başbakan Erdoğan'ın bugün Yozgat'ta gerçekleştirdiği miting sırasında yaşanan bir olay da Bedelli askerlik uygulaması üzerine Başbakanın bir çalışma üzerinde olduğunu doğruladı. Mitingde kendisine bir pankart ile ulaşmaya çalışan Arslan A. İsimli vatandaş Başbakan Erdoğan'ın kendisini yanına çağırttığını ve bedelli ile ilgili olumlu bir tavrı olduğunu duyurdu. İşte o vatandaşın mesajı: