Dolar (USD)
32.58
Euro (EUR)
34.84
Gram Altın
2496.55
BIST 100
9474.13
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Çelik'ten Akşener'e teröristbaşı cevabı

AK Parti Sözcüsü Çelik: Akşener'in teröristbaşının hapisten çıkarılacağına dair açıklamalarına tepki gösterdi.
Çelik'ten Akşener'e teröristbaşı cevabı
20 Ocak 2022 11:27:19
AK Parti Sözcüsü Çelik: Akşener'in teröristbaşının hapisten çıkarılacağına dair açıklamalarına tepki gösterdi.

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Akşener'in açıklamalarına tepki gösterdi ''Teröristbaşının hapisten çıkarılacağını söylemek iftira siyasetidir. Bu yaklaşım her türlü siyasi değerin çiğnenmesi demektir.'' dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik Twitter'den yaptığı açıklamada

''İyi Parti Genel Başkanı Akşener’in partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanımız hakkında sarfettiği sözleri kınıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı kullanılan bu sözler asla kabul edilemez.''


''Teröristbaşının hapisten çıkarılacağını söylemek iftira siyasetidir. Bu yaklaşım her türlü siyasi değerin çiğnenmesi demektir. Bu şekilde hem Cumhurbaşkanlığı makamına hem de Türk adaletine iftira atmak bir siyaset yapma biçimi değildir.'' ifadelerinde bulunuldu.

Cumhurbaşkanımız gerek başbakanlığı döneminde gerekse şimdi devletimizin başı olarak teröre karşı en güçlü mücadelenin verilmesinin arkasındaki iradedir. İnsanlığın ve milletimizin düşmanı teröre karşı en güçlü ve tavizsiz mücadele Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sürmektedir.

Akşener’in “teröristbaşının serbest bırakılacağını” iddia edip, ardından ''Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur ittifakına saldırması ise siyasi iftiradan başka birşey değildir. Devletin başına bu şekilde iftira atmak, en temel siyasi ahlak ilkelerine aykırıdır.'' ifadelerinde bulundu.