Dolar (USD)
32.55
Euro (EUR)
34.80
Gram Altın
2435.42
BIST 100
9722.09
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

CHP SARIGÜL'E KATILIYOR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, 'Siyasetin ufkunda siyaset gibi parlayan Mustafa Sarıgül'ün yuvasına, CHP'ye dönme kararını kutluyoruz' dedi.
CHP SARIGÜL'E KATILIYOR
01 Kasım 2013 13:13:00
CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, 'Siyasetin ufkunda siyaset gibi parlayan Mustafa Sarıgül'ün yuvasına, CHP'ye dönme kararını kutluyoruz' dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü makamında ziyaret etti. Keskin ve Salıcı, belediye girişinde Mustafa Sarıgül ve kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Burada Sarıgül ve Keskin bir süre sohbet etti.

Yuvaya dönüyor

Ardından heyet, Sarıgül'ün makamına geçti. Görüntü ve fotoğraf alınmasının ardından başlayan görüşme, basına kapalı gerçekleşti Görüşmenin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, "Siyasetin ufkunda siyaset gibi parlayan Mustafa Sarıgül'ün yuvasına, CHP'ye dönme kararını kutluyoruz" dedi.

Yurttaşları kucaklayacağız

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ise, "Rabbim, izin verirse, Adnan Keskin başkanımızla birlikte, Kemal Kılıçdaroğlu genel başkanımızla birlikte yurttaşlarımızın yüzde yüzünü kucaklayacağız" diye konuştu.

Sarıgül gözyaşlarını tutamadı

Keskin'in konuşması sık sık Sarıgül, taraftarları tarafından tezahüratlarla kesildi. Sarıgül'ün gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Konuşmasına Adnan Sezgin'i selamlayarak başlayan Sarıgül, "Hiçbir siyasi parti gözetmeden yurttaşlarımızın yüzde 5'ini, yüzde 10'unu, yüzde 20'sini, yüzde 30'unu değil, Rabbim izin verirse Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun da desteğiyle yurttaşlarımızın yüzde yüzünü kucaklayacağız. Rabbim izin verirse bu mübarek Cuma öncesi hayırlı bir gündeyiz. Dünyada ve Türkiye'de demokrasi diyen 'Başı açık ve başı kapalı da bizim.' diyen bütün yurttaşlarıma şu müjdeyi veriyorum ki. İstanbul'da kin kavga dönemi bitecek. Barış ve özgürlük dönemi başlayacak. Bu duygularla bir kez daha Adnan Keskin başkanıma saygılarımı sunuyorum. Işığımız bol, yolumuz açık olsun. Allahım hepimizi korusun." ifadelerini kullandı