Dolar (USD)
32.52
Euro (EUR)
34.66
Gram Altın
2475.29
BIST 100
9530.47
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Cübbeli Ahmet Hoca'dan FETÖ itirafları

Ahmet Mahmut Ünlü, cezaevinde girdiğinde kendisine mesaj getiren kişinin Adil Öksüz olduğunu söyledi.
Cübbeli Ahmet Hoca'dan FETÖ itirafları
12 Ağustos 2016 09:19:00
Ahmet Mahmut Ünlü, cezaevinde girdiğinde kendisine mesaj getiren kişinin Adil Öksüz olduğunu söyledi.

CNN Türk'e konuşan Ahmet Mahmut Ünlü, cezaevinde kendisine devamlı mesajlar gönderildiğini, Gülen'in bu mesajlarını getiren kişinin de Adil Öksüz olduğunu belirtti.

BERAAT ETTİRMELERİNİ İSTEMİŞ

Kendisinin özel yetkili mahkemelerin FETÖ'nün elinde olduğunu bildiğini, hükümetten kendisine herhangi bir temas olmadığını, bunun için FETÖ'den kendisini beraat ettirmelerini istediklerini ancak beraatinin özel yetkili mahkemelerin kaldırılmasının ardından gerçekleştiğini söyledi.

'Dinler arası diyaloğa çatmasaydım bu iş başıma gelmezdi' diyen Cübbeli, kumpası kuranın belli olduğunu ve cezaevindeyken yazdığı mektupların radyodan okunduğunu kaydetti.

Cübbeli, cemaatinin hakkındaki suçlamalara inanmadığını ancak başta kimsenin ziyaretine gelmediğini belirterek "6 ay sonra bana Gülen şu an aranan Adil Öksüz ile mektup gönderdi" dedi.

GÜLEN'İN KİTABI DOĞRUDAN GETİRİLDİ

Mektup ile beraber elebaşı Gülen'in el yazması kitabının kendisine gönderildiğini kaydeden Cübbeli, cezaevine gelen kitapların kontrol edildiğini ancak Adil Öksüz'ün kitabı doğrudan getirdiğine de dikkat çekti.