Dolar (USD)
32.55
Euro (EUR)
34.93
Gram Altın
2440.95
BIST 100
9716.77
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

E bordro memur maaş sorgulama - 2018 Şubat ayı memur maaş e bordrosu yayımlandı

2018 yılı Şubat ayı itibarıyla memur maaş bordrosunun e-devlette yayımlanması ile memurların 2018 yılı maaş zamları net olarak belli oldu. İşte e bordro memur maaşları ile ilgili ayrıntılı bilgiler..
E bordro memur maaş sorgulama - 2018 Şubat ayı memur maaş e bordrosu yayımlandı
14 Şubat 2018 10:07:00
2018 yılı Şubat ayı itibarıyla memur maaş bordrosunun e-devlette yayımlanması ile memurların 2018 yılı maaş zamları net olarak belli oldu. İşte e bordro memur maaşları ile ilgili ayrıntılı bilgiler..

E-Devlet üzerinden her ayın 14'nde yayımlanmakta olan memur maaş bordroları yayımlandı. Ocak ayı zamlı maaşlarının ardından Şubat ayı itibarıyla da sendika ödeneği olmadan kesintiler ve gelirler toplamı net maaş belli oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan e-devlette yer alan memur maaş bordronuza ulaşabilirsiniz.e-bordro hizmetinden kimler yararlanabilir? E-Bordro sisteminden sadece 2006/4 sayılı Başbakanlık genelgesi kapsamında maaşları Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi üzerinden ödenen, 657 sayılı kanuna tabi memurlar ile kadro karşılığı sözleşmeli olarak çalışan personel yararlanabilir.e-bordro hizmetinden kimler yararlanamaz? Bilindiği 657 devlet memurları kanunu kapsamın istihdam şekilleri bulunmaktadır. Fakat tüm çalışanlar bu hizmetten yararlanmamaktadır. 4/C veya farklı şekilde sözleşmeli olarak çalışan memurlar bu sistemden yararlanamaz.

2018 Şubat ayı e-bordo sorgulamak için tıklayınız

Maaş bordrosunu muhasebe bölümlerinden veya maliye kurumlarından alabildiğiniz gibi internet üzerinden de bu belgeyi elde edebilirsiniz. Maaş bordrosunun internet ortamındaki ismi E-Bordro olarak geçmektedir. Yani internet üzerinden maaş bordronuzu E-Bordro olarak alabilirsiniz. İnternet üzerinden E-Bordroya eskiden şifresiz bir şekilde ulaşabiliyordunuz. Maliye Bakanlığının muhasebat genel müdürlüğü uygulaması sayesinde internet üzerinden şifresiz bir şekilde E-Bordroya ulaşabiliyordunuz. Ama sonralardan bu hizmet kaldırılarak artık şifresiz bir şekilde E-Bordroya ulaşamıyorsunuz. İnternet üzerinden E-Bordronuza sadece E-Devlet sistemi üzerinden ulaşabilirsiniz. E-Devlet sisteminden işlem gerçekleştirebilmek için ise sisteme giriş yapmanız gereklidir. Sisteme giriş yapabilmek için ana sayfada yer alan sisteme giriş linkini tıklamanız gereklidir. Açılan giriş yollarından E-Devlet şifresi ile giriş yolunu seçtiğinizde sistem sizden T.C. kimlik numaranızı ve E-Devlet şifrenizi isteyecektir. E-Devlet şifrenizi bilmiyorsanız eğer bu şekilde sisteme giremezsiniz. E-Devlet şifrenizi PTT kurumlarından alabilirsiniz. Üzerinde T.C. kimlik numaranızın bulunduğu nüfus cüzdanınız ile herhangi bir PTT kurumuna giderek 2 TL karşılığında E-Devlet şifrenizi alabilirsiniz. Şifrenizi aldıktan sonra ve giriş sayfasına girdikten sonra sisteme giriş yapabilirsiniz. Sisteme giriş yapan vatandaşlar E-Hizmetler bölümüne giriş yapmalıdırlar. Burada açılan hizmetlerden Maliye Bakanlığını bulmalısınız. Maliye Bakanlığını bulduktan sonra alt hizmetlerinden Maliye Bakanlığı E-Bordro hizmeti seçeneğini seçerek E-Bordronuza ulaşabilirsiniz.