Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.94
Gram Altın
2309.17
BIST 100
9079.97
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Eğitim ve kültürde adres imam hatip lisesi

TOKİ Güneş park Evleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yaşayarak Öğreniyorum Projesi kapsamında Küçükçekmece ilçesindeki Sultan Reşat Ortaokuluu00b4na kazandırdığı kütüphanenin açılışı Kaymakam ve Belediye Başkanının katılımıyla gerçekleşti.
Eğitim ve kültürde adres imam hatip lisesi
21 Nisan 2016 10:54:00
TOKİ Güneş park Evleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yaşayarak Öğreniyorum Projesi kapsamında Küçükçekmece ilçesindeki Sultan Reşat Ortaokuluu00b4na kazandırdığı kütüphanenin açılışı Kaymakam ve Belediye Başkanının katılımıyla gerçekleşti.

AHMET ÇEKİN / İSTANBUL

BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞAN İMAM HATİP LİSESİ

TOKİ Güneş park Evleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul'da Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında Arapça Metin Canlandırma da İl birincisi olan öğrenci Rumeysa ALAN' ve yine İstanbul daki Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında Kur'an-i Kerim Okuma Yarışmasında İstanbul üçüncüsü olan Buket AKSU.

Harçlıkları ile kütüphane kurduran Öğrenciler Semanur Arık, Beyza Karahan, Nursena Erdoğan, Necva Ay, Beyzanur Arık, Şura Mert, Merve Ölmez, İzel Atmaca, Betül Bilgiş, Esra Bilgiş Güneş park evleri Kız Anadolu İhl öğrencileri boylarından büyük is yaptılar ve kütüphanesi olmayan Küçükçekmece Sultan Reşat Ortaokuluna Kütüphane kazandırdılar.

Harçlıklarını, zamanlarını, emeklerini ortaya koydular. Kurdukları kütüphanelerini Küçükçekmece kaymakamı Sayın Harun Kaya, Belediye Başkan'ı Sayın Temel Karadeniz, ilce milli Eğitim Müdürü Sayın Cemal Yılmaz ve birçok okul müdürünün katılımıyla birlikte açtılar. Ülkemizdeki bütün öğrencilere örnek olacak bu projeleri için öğrencileri tebrik ettiler

TOKİ Güneş park Evleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin Müdürü Ramazan Aşçı, okulumuza kattıkları bu başarıdan dolayı öğrencilerimize Hediyelerini taktım ettik. Emeği gecen öğretmenlerine de teşekkürü bir borç biliriz...

Aşçı, ''okulumuzdan, spor, resim, müzik, tiyatro, kitap okuma, öykü-şiir-deneme yazma, Kuran-ı Kerim'i okuma ve anlama, İngilizce ve Arapça kısa film yarışmaları ve üniversiteye hazırlık olmak üzere toplam 10 kategoriden oluşan projeler başlattık. Yaşayarak Öğreniyorum projesine öğrencilerin ilgisi çok büyük. Projenin birçok okula örnek olacağına inanıyorum'' dedi.

Başka bir kategoride bir grup öğrenci küçüklere okuma alışkanlığı kazandırmayı amaçlayarak Küçükçekmece'deki bir ilkokulun kütüphanesini baştan sona yeniledi.

İMAM HATİPLİLERDEN BİR PROJE DAHA.

Bu sayede yörelerimiz arasında kültürel iletişimin gelişmesine destek verdiler. Okul müdürü Ramazan Aşçı projelerin başlamasıyla beraber okulda disiplin olayı yaşanmadığını, öğrencilerin okul ve öğretmenlerine bağlılıklarının arttığını, okul içi iletişimin güçlendiğini ifade etti.

Projenin tamamlanmasından sonra 2 Haziran 2016 tarihinde düzenlenecek ödül töreninde her 10 kategoride başarı derecesinde ilk 10'a giren toplamda 100 öğrenciye Küçükçekmece Belediyesi tarafından altın ödülü verilecek. Bu projede amaçlanan "100 Altın Öğrenciye 100 Altın Ödül" sloganıyla gençlerin başarılı olmaya teşvik edilmesi. Ayrıca, projelerde ilk 10'a giren öğrenciler normal ders müfredatı dahilindeki proje derslerinden 100 puan almaya hak kazanacak.

ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan