Dolar (USD)
32.60
Euro (EUR)
34.71
Gram Altın
2421.91
BIST 100
9645.02
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Erdoğan: İsveç şok olacak

​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Finlandiya'yla ilgili farklı mesajı verdiğimiz zaman İsveç şok olacak'' dedi.
Erdoğan: İsveç şok olacak
29 Ocak 2023 21:07:48
​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Finlandiya'yla ilgili farklı mesajı verdiğimiz zaman İsveç şok olacak'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bilecek'te gençlerle bir araya geldi.

Erdoğan, Finlandiya'nın NATO'ya üyelik sürecine ilişkin, "Biz icabında Finlandiya'yla ilgili farklı bir mesaj verebiliriz. Finlandiya'yla ilgili farklı mesajı verdiğimiz zaman İsveç şok olacak. Ama Finlandiya da aynı yanlışı yapmaması lazım." dedi.

Erdoğan, şöyle konuştu:

Dedik ki 'Bak, eğer siz illa NATO diyorsanız, NATO'ya girebilmeniz için bu teröristleri bize iade edeceksiniz. Eğer bu teröristleri bize iade etmezseniz, 120 kişilik bir liste verdik, kusura bakmayın.' Tabii bunlar o gün bugün bizimle kendilerine göre 'Yok anayasa değişikliği yaptık, yok şunu yaptık, yok bunu yaptık.' kendilerine göre dalga geçiyorlar. Bunlar Türkiye'yi tanıyamadılar. Zannediyorlar ki 20 yıl, 30 yıl, 40 yıl önceki Türkiye bugünkü Türkiye. Değil. Bak, ben bu akşam buradan bir şey söyleyeyim; biz icabında Finlandiya'yla ilgili farklı bir mesaj verebiliriz. Finlandiya'yla ilgili farklı mesajı verdiğimiz zaman İsveç şok olacak. Ama Finlandiya da aynı yanlışı yapmaması lazım."

Yorumlar (1)

Gültekin
Sayın Reis daha bu batı canavarlarına ne yapsın, gelin dünya teröristlerine karşı devlet olarak birlikte çalışarak dünya barışına katkı yapalım diyor, bunun neresi yanlış, ama buna yanaşmazlar çünkü niyetleri çok pis, teröristlerle işbirliği yabanların sonu hüsran olacağını Reisimiz çok defa ifade etmiştir. Aklımız almıyor neye bir devlet nasıl teröristlerle işbirliği yapıyor, acaba onlar da mı terörist?
1 yıl 2 ay önce Yanıtla