Dolar (USD)
32.36
Euro (EUR)
34.93
Gram Altın
2323.42
BIST 100
9105.8
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Erdoğan'ı savundu cemiyetten kovuldu

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti, Milat yazarlarından Güngör Avcıoğlu'nu cemiyet üyeliğinden çıkardı. Sebep, Avcıoğlu'nun "Millet Erdoğan'ı size yedirmez" başlıklı yazısının ardından, cemiyetin WhatsApp grubunda çıkan tartışmada kullandığı cümlenin yanlış yorumlanması.
Erdoğan'ı savundu cemiyetten kovuldu
14 Mart 2018 10:06:00
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti, Milat yazarlarından Güngör Avcıoğlu'nu cemiyet üyeliğinden çıkardı. Sebep, Avcıoğlu'nun "Millet Erdoğan'ı size yedirmez" başlıklı yazısının ardından, cemiyetin WhatsApp grubunda çıkan tartışmada kullandığı cümlenin yanlış yorumlanması.

SÜLEYMAN KARAKULLUK - İSTANBUL

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti, Milat Gazetesi yazarlarından engelli Güngör Avcıoğlu'nu cemiyet üyeliğinden çıkardı. Sebep olarak, Avcıoğlu'nun dernek üyelerine karşı disiplinsiz davranışları gösterildi. Oysa Avcıoğlu, cemiyetin WhatsApp grubunda, tüm cemiyet üyelerini değil, kendisine hakaret eden bazı üyelere karşılık vermişti.

''Cümleyi yanlış anladılar''

Güngör Avcıoğlu'nun cemiyetin WhatsApp grubunda, "Milat'ta yayınlanan yazımı burada paylaşınca bazı arkadaşların rahatsız olduklarını gördüm. Acaba bu arkadaşlar fetö'ye çarptığım için mi rahatsız oldular" cümlesi sebebiyle, tüm cemiyet üyelerini FETÖ'cü olarak itham ettiği iddiasıyla Disiplin Kurulu'na verildiği öğrenildi. Oysa Avcıoğlu, cemiyet üyelerini Fetö'cü olmakla suçlamıyor, Fetö'ye çaktığı için bazılarının rahatsız olduğunu söylüyordu.

'Hakaret edenler orada'

Güngör Avcıoğlu'nun bu paylaşımına karşılık, yazarımıza hakaret eden grup üyeleri hakkında cemiyetin ne karar vereceği merakla bekleniyoru2026 Kütahya Gazeteciler Cemiyeti'nden aldığımız bilgilere göre Güngör Avcıoğlu'na hakaret eden kişi de disiplin kuruluna verilmiş ancak onun hakkında henüz bir karar çıkmamış. Yani, kendi yazısını paylaşan yazarımız cemiyetten atılırken, yazarımıza hakaret eden şahsın cemiyet üyeliği halen devam ediyor.

İŞTE O YAZI

Güngör Avcıoğlu'nun, cemiyetten atılmasına sebep olan 14 Ocak 2018 tarihinde yayınlanan yazısı aşağıdadır.

"Millet, Erdoğan'ı size yedirmez!

Son yıllarda Türkiye'de yaşanan büyük değişim, dünyanın kontrolünü elinde bulunduranlarda hazımsızlık yaptı. İşte bu hazımsızlarda ülkemizin gelişip büyümesini önlemeye çalışıyorlar.

İşin özü şu: Biz kendi silahımızı, kendi uçağımızı, kendi gemimizi, kendi uydumuzu ürettikçe bunlar kuduruyorlar ve bu gelişmelerin mimarı olan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedefe koyuyorlar.

17-25 Aralık operasyonları da, MİT Müsteşarı'nın ifadeye çağrılması da, Kılıçdaroğlu'nun montajlı tapeleri meydan meydan dolaştırması da, 15 Temmuz hain darbe girişimi de bu hazımsızların hedefe yaptığı atışlardı.

Dostlar, hedefe yapılan son atış ise, AYM'nin fetöcü iki gazetecinin serbest bırakılmasına yol açacak kararıdır. Bu kararı verenler de biliyorlar ki AYM'nin kararı birçok fetöcünün tahliye edilmesine emsal olacaktır. Bu da çok karmaşık olan örgütün şifrelerinin çözülmesini önleyecektir. Yani güç şartlarda yapılan fetö soruşturmalarının sulanıp, belki de bitmesine neden olacaktır.

Binbir hile ve müdahaleyle, ülkemizin Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ilerleyen kutlu yürüyüşünü durdurmak isteyenler bilsinler ki bu millet Erdoğan'ı size yedirmez. Dünyanın sözde efendileri unutmasınlar ki, halkı ve Hakkı arkasına alanın sırtı yere gelmez."

İŞTE O WHATSAPP KONUŞMALARI

ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan