Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.67
Gram Altın
2477.70
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Fuzul Yapı'dan Başakşehir'in kalbinde 'Vadiyaka'

Onbeş yıldır Başakşehir bölgesinde markalı projelere imza atan Fuzul Yapı, Başakşehir 'Vadiyaka' projesini düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı.
Fuzul Yapı'dan Başakşehir'in kalbinde 'Vadiyaka'
16 Eylül 2015 10:39:00
Onbeş yıldır Başakşehir bölgesinde markalı projelere imza atan Fuzul Yapı, Başakşehir 'Vadiyaka' projesini düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı.

Haber: Özlem DOĞAN

Fuzul Grup yönetim kurulu, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen lansman toplantısında Vadiyaka'yı tanıttı. Bölgeyi yaklaşık 20 yıl önce keşfeden Fuzul Yapı, şehir hastanesi'ne bir, Başakşehir Metro İstasyonuna iki, Olimpa Alışveriş Merkezi'ne üç ve Botanik Parkı'na beş dakika mesafede yükselen Vadiyaka'yı şehrin yeni çehresi olarak halka sunuyor. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, "Başakşehir'de pek çok başarılı projeye imza attık, Başakşehir'e 'modern site-konut' anlayışını ilk getiren inşaat şirketiyiz. Bölgenin ilk alışveriş merkezini yaptık" dedi.

'VADİYAKA' BAŞAKŞEHİR'İN YÜKSELEN MARKASI OLACAK

Vadiyaka'nın, Başakşehir'deki uzmanlıklarını konuşturdukları özel bir proje olduğunu ifade eden Akbal, "Projede konutlar ve ticari alanlar yer alıyor. Karma bir anlayışla inşa ettiğimiz Vadiyaka Başakşehir; lokasyonu, mimarisi, ulaşım kolaylığı, konutlarda sunduğu konfor ve lüks gibi pek çok özelliği ile öne çıkıyor. Bugün itibariyle konutlarımızın kısa sürede satılacağını öngörüyoruz. Vadiyaka'nın 300 milyon TL yatırım değeriyle Başakşehir'in yükselen yeni markası olacağına inanıyoruz" dedi.

ÇOCUKLARA ÖZEL OYUN ADASI

Vadiyaka'daki çocuk dostu alanlara dikkat çeken Akbal, "Vadiyaka Çocuk Oyun Adası'nda; miniklerin kullanıma uygun doğal solüsyonla üretilen ahşap malzemeli oyun elemanlarıyla, çocuklar güvenli ve özgür olabilecekleri bir alanda keyifle oyun oynayacaklar" diye konuştu.

Fuzul Yapı'nın yeni projesi Vadiyaka, şirketin referans projelerinden Olimpa Park ve Olimpa Park Avm 'ye komşu konumda, 18 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 2+1, 3+1 ve geniş aileler için 4+1 daire seçenekleriyle satışa çıkan Vadiyaka projesi 361 konut, 56 ticari üniteden oluşuyor. Fuzul Yapı Vadiyaka projesinde Türk hamamı, sauna, 2 adet yüzme havuz, kafe, özel peyzaj alanı ile beraber spor alanları bulunuyor. Vadiyaka Çocuk Oyun Adası'nın da yer aldığı Fuzul Yapı Vadiyaka projesi çocukların gelişimine de katkıda bulunuyor.