Dolar (USD)
32.58
Euro (EUR)
34.64
Gram Altın
2525.69
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

İkiyüzlü bir yaklaşımdır

Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, "NATO müttefiki ülkeler arasında yer alamıza rağmen, Amerika'nın en işlek meydanlarına Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına saldırı dili oluşturmaya, en ağır ithamlarda bulunmaya izin verilmesi ikiyüzlü bir yaklaşımdır" dedi.
İkiyüzlü bir yaklaşımdır
06 Mart 2021 01:25:01
Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, "NATO müttefiki ülkeler arasında yer alamıza rağmen, Amerika'nın en işlek meydanlarına Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına saldırı dili oluşturmaya, en ağır ithamlarda bulunmaya izin verilmesi ikiyüzlü bir yaklaşımdır" dedi.

Ezgi ÇelikAnkara

15 Temmuz darbe girişimi sonrası ABD'ye kaçan FETÖ'cülerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik nefret ve saldırı furyası dur durak bilmiyor. Son olarak Türkiye’yi ve Erdoğan’ı şikâyet eden FETÖ'cüler, New York'un en işlek caddelerinden birinde yer alan reklam panosuna çirkin ifadelerin yer aldığı ilanlar verdi. FETÖ’nün ABD’deki platformlarından olan “Silenced Turkey” oluşumu, reklam panolarına büyük tepkiye neden olan “Stop Erdoğan” yazılarını yazdırdı.

“Saldırılarını sürdürüyorlar”

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, “Altın nesil yalanıyla yıllarca mazlum insanları sömüren, inanç mekanizmalarını kendilerine sığınak yapıp, insanımızın duygularını istismar eden hain FETÖ örgütü; 15 Temmuz’da akrep nesile dönüştüğünü itiraf etmek zorunda kalmıştı. Millet iradesinin hâkim olduğu 15 Temmuz gecesinde 40 yıllık tuzakları ile birlikte tarihin çöplüğüne atılan örgüt mensupları, sığınak olarak gördükleri ağa babalarının yanına koşmuş, kin ve nefretlerini uluslararası işbirlikçileri ile sürdürmeye devam etmişlerdir” dedi.

“İki yüzlü bir yaklaşımdır”

Dünya coğrafyasının FETÖ terör örgütü hakkında duyarlı olması gerektiğini dile getiren Aslan, “NATO müttefiki ülkeler arasında yer alamıza rağmen, Amerika’nın en işlek meydanlarına Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına saldırı dili oluşturmaya, en ağır ithamlarda bulunmaya izin verilmesi ikiyüzlü bir yaklaşımdır. Amerika’nın Avrupa’nın bu tarz eylemlere kayıtsız kalması, İsviçre kongre binasına Recep Tayyip Erdoğan’ın kafasına silah dayanmış posterler asılması, devletlerarası ilişkiler noktasında Avrupa’nın Türkiye’ye karşı olan ikiyüzlü tutumunu kanıtlamıştır. Terör örgütlerinin her çeşidine yardım ve yataklık yapan, dünya coğrafyasındaki ülkeler, PKK-YPG örgütlerine büro açmaya izin vermekte, tırlarla teröre silah desteği sunmaktadırlar” diye konuştu.

“Verilen destek nettir!”

FETÖ elebaşına Pensilvanya’nın göbeğinde 400 dönümlük arazi sunanların ihanet şebekesine ağa babalığı yaptıklarını kanıtlandığını söyleyen Aslan, “Verilen destek net, duyulan kin ne nefret alenidir. Kinlerini kusmak için kullandıkları maşalarla iş yürüttüğünü sanan bu kirli zihinler karşısında, 15 Temmuz gecesi nasıl ki liderine sahip çıkmış, birliğinden beraberliğinden taviz vermemişse, bundan sonraki bütün ihanetlerde de aynı tavrı takınacakları, aynı tepkiyi ortaya koyacakları kanıtlanmış, ispatlanmış, Dünyadaki Türkiye düşmanlarına ders olarak sunulmuştur” ifadelerini kullandı.