Dolar (USD)
32.37
Euro (EUR)
34.95
Gram Altın
2323.66
BIST 100
9100.04
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Küçükçekmece Sinopspor şampiyon oldu!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Bölge 3. Grup'ta mücadele eden Küçükçekmece Sinopspor, grubunu sampiyon olarak tamamlayarak Play-off'a yükseldi.
Küçükçekmece  Sinopspor şampiyon  oldu!
03 Nisan 2022 21:42:43
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Bölge 3. Grup'ta mücadele eden Küçükçekmece Sinopspor, grubunu sampiyon olarak tamamlayarak Play-off'a yükseldi.

Mevlüt Yüksel

Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 3. Grup 17. haftasinda Istanbul Sinopspor, Bağcılar Mahmutbey Stadyumu’nda, 1877 Alemdag Spor ile karşılaştı. Kalabalık seyircinin izlediği karşılaşmadan 5-0 üstün ayrilan Istanbul Sinopspor,puanını 41’e yükselterek son karsılaşmalar öncesi şampiyonluğunu garantilemiş oldu. Bitis düdügü ile birlikte futbolcular, sampiyonluk sevincini taraftarlari ile paylaştı. Kulüp Baskani Rafet Orhan, protokol tribününde ilk olarak tebrikleri kabul ederken, daha sonra sahaya indi ve futbolculara sarıldı. Tribünleri dolduran yüzlerce taraftar, 90 dakika coskuyla takimlarini desteklerken, sampiyonluk ile birlikte sevinç gösterisinde bulundu.

Rafet Orhan: Hedefimiz çok yüksek

Futbolcularla sampiyonluk sevinci yasayan Baskan Rafet Orhan daha sonra tribünlere üçlü çektirdi. Sampiyonluk coşkusunu yasayan Küçükçekmwcs Sinopspor Kulübü Başkanı Orhan, "Küçükçekmece Sinopspor’umuza ve spor camiamiza tesekkür ediyorum. Hayirli ugurlu olsun, hep birlik beraberlik içinde çok güzel bir yere geldik. Çok güzel bir sampiyonlugu kutluyoruz. Bu yola yeni basladik, Allah nasip ederse 3. Lig’e çıkacağız. Hedefimiz çok yüksek, ama su anda şampiyonluk heyecaniyla açıklamış olmayayim. Allah’in izniyle. takımı en güzel yere getirecegiz" dedi.

er2_7d9d48fda502f0e9504e588d431cc34c.JPG

Teknik Direktör Hüseyin Aydoğan: Çok zorlu gruptan çıktık

Küçükçekmece Sinop SporTeknik Direktör Hüseyin Aydoğan ise, maç sonu yaptığı açıklamada, "Başkanımız ve yönetim kurulumuzla çok büyük emek verdik. Çok güçlü, çok zorlu bir gruptan şampiyon olarak çıktık. Sinoplulara armağan olsun. İnşallah bu takımı profesyonel lige taşırsak bir ilki başarmış olacağız. Başkanıma çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmayı tribünden takip eden spor yazarı Atilla Gökçe, şampiyon olan İstanbul Sinopspor takımı ve yönetimi kutlayarak şunları söyledi:

"İstanbul'da 400 binden fazla Sinoplu'nun ruhunu, kültürünü, heyecanını, sevgisini ve dayanışmasını ortaya koyuyor. Çok güzel bir maçtan sonra şampiyonluklarını ilan ettiler. Sinopspor akıllı hamleler ile 3. Lig'e temsilci olarak kendilerini hazırlamak istiyor. Başkan ve Hüseyin Aydoğan'ı kutluyorum."

er3_928e0fb6c806a97bd1eaf039518ce45e.JPG

Adil Yıldız: Allah'a şükürler olsun, şampiyon olduk

Küçükçekmece Sinopspor Yönetim Kurulu üyesi Adil Yıldız, 3 yıllık bir proje olduğunu ve 3. Lig'e yükseldikten sonra hedefleri doğrultusunda ilerleyeceklerine vurgu yaptı. Yıldız, "Bu şampiyonluğun arkasında 3 yıllık proje var. Süper Amatör'den BAL'a geldik. Camia olarak biz bunlara çok aç insanlardık. İyi bir proje ile Allah'a şükürler olsun bugün şampiyon olduk. Düğünümüz var diyoruz ama bugün nişan yaptık. Diğer grupların 1.'leri ile federasyonun belirleyeceği müsabakaları oynayacağız, oradan da 1. çıkarsak 3. Lig'e yükseleceğiz" şeklinde konuştu.

Yusuf Günay: Bu başarının arkasında önemli bir çalışma var

Karşılaşmayı izlemek için stadyuma Galatasaray'ın eski yöneticisi Yusuf Günay, Küçükçekmece Sinopspor'un başarısı için yönetimi kutlayarak, "Bu çok büyük başarı Sinop için. Bu başarının arkasında önemli bir çalışma var. Bunun başında da başkan Rafet Orhan var. Başkan Rafet Orhan'ı tebrik ediyorum, büyük başarı var. Bugün galibiyetle taçlandığı zaman, ümit ediyoruz ki 3. Lig'de Sinop'u temsil edecek, bütün Sinopluların gurur duyması gerekir" ifadelerine yer verdi.

ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan