Dolar (USD)
32.53
Euro (EUR)
34.87
Gram Altın
2485.48
BIST 100
9562.7
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

​Mahremiyetimize, ahlakımıza saldırıyorlar: LGBT terörüne son verilmeli

LGBT'nin küresel devletlerin ve firmaların desteğiyle toplum ahlakına saldırdığını belirten uzmanlar: "Küresel güçler LGBT'yi askerleri kullanıp en küçük bir olayda kaos çıkarmaları için sokağa döküyor. Eşcinsellik Türkiye'nin toplumsal dinamiklerinden kaynaklanmıyor; tamamen yapay ve dışarıdan dayatılıyor."
​Mahremiyetimize, ahlakımıza saldırıyorlar:  LGBT terörüne son verilmeli
08 Mart 2021 01:00:00
LGBT'nin küresel devletlerin ve firmaların desteğiyle toplum ahlakına saldırdığını belirten uzmanlar: "Küresel güçler LGBT'yi askerleri kullanıp en küçük bir olayda kaos çıkarmaları için sokağa döküyor. Eşcinsellik Türkiye'nin toplumsal dinamiklerinden kaynaklanmıyor; tamamen yapay ve dışarıdan dayatılıyor."

HABER: ÖZLEM DOĞAN

Tüm dünyada toplumları ifsad edip ahlakı bitirmeye yönelik olarak çalışmalar yapan LGBT, kirli planlarını Türkiye’ye de bulaştırmaya çalışıyor. Her fırsatta ülkede kaos çıkarmak isteyenlerin öncüsü olan ve terör örgütü gibi hareket eden LGBT bireyler, özellikle sosyal medyada yetişme çağındaki çocukların ve gençlerin zihinlerini hedef alıyor. Özgürlük ve insan hakları adı altında çirkin davranışlarını sokakta sergilemekten çekinmeyen eşcinseller, ahlak dışı davranışlarına özgürlük istiyor. Sapkın davranışlarıyla Türk milletine yakışmayan tacizkâr hareketler sergileyen LGBT üyelere İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan da tepki geldi. Altun konuşmasında, “Özgürlük ve hoşgörü gibi kavramların eşcinsellik propagandası için yozlaştırılmasına kesin olarak karşı çıkıyoruz; bu tür çirkinliklerin ‘normal’ bir şey gibi sunulması, milletimizin asil karakterine bir saldırıdır” diye konuştu. Küresel güçlerin piyonu LGBT terörünü Sabahattin Zaim Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ergün Yıldırım ve Stratejist Yazar Murat Akan Milat’a değerlendirdi.

Sosyal medyada LGBT terörü

Başta Twitter, Instagram, TikTok, Facebook ve YouTube olmak üzere sosyal medya platformları her fırsatta LGBT renkleri ve sloganlarıyla çeşitli içerikler sunarak propaganda yapıyor. LGBT’ye karşı en küçük bir eleştiride ise eleştiriyi yapan hesabı ya askıya alıyor ya da kısıtlıyor. Küresel çeteyi arkasına alan LGBT bu rahatlıktan faydalanarak henüz gelişme çağındaki çocuklara cinsel yönelim ve cinsel eşitlik adı altında kadın kadına erkek erkeğe ilişkinin normal olduğunu savunan içerikler sunuyor.

Sosyal medyada LGBT terörü_605a4660e3a77b833e2654346d830f28.jpg

LGBT fenomen rezaletine dur denilmeli

Sayıları milyonları bulan takipçileriyle ahlaksızlıkta çıtayı her gün bir kat daha yukarıya taşıyan sosyal medya fenomenleri adeta zehir saçıyor. Çocukların ve gençlerin sıklıkla kullandığı Instagram’da Kerimcan Durmaz ve Murat Övüç adlı fenomenlerin yaptığı akıl almaz paylaşımlar bu kadar da olmaz dedirtecek türden. Ağıza alınmayacak küfürler eden, kadın kıyafetleri giyerek Türk toplumuna yakışmayacak hareketler sergileyen bir erkek çocuk babası Murat Övüç gibi dejenere yaşamının çirkinliklerini sergileyen diğer bir isim de Kerimcan Durmaz. Uçakta çektiği ahlakdışı videosuyla büyük tepki alan Durmaz, kadın gibi giyinerek sergilediği çirkin tavırlarıyla çektiği klibinde de transseksüel kılığına girerek gençlere kötü örnek olmaya devam ediyor.

gençlere lgbt fenomen tuzğı_cd86e06694cf489962237a072ad10e4f.jpg

Gençlere LGBT fenomen tuzağı

Hiçbir meziyete sahip olmadıkları için cinsel yönelimlerini kullanarak para kazanan LGBT sosyal medya fenomenlerinin yaşadıkları zengin hayata kanan gençler de bu kokuşmuş yaşamları taklit ediyor. Özellikle TikTok’ta Kerimcan Durmaz’ı taklit eden birçok Türk genci yer alıyor. Erkek çocuğunu LGBT birey gibi giydirip Murat Övüç’ü taklit ettiren bilinçsiz annelerin paylaştığı videolar ise bu kadarına pes dedirtiyor.

Tüm semavi dinlerde yasak

Sadece Müslüman Türkiye’yi değil, tüm dünyada toplumları tehdit eden küresel çetenin projesi LGBT’nin en büyük hedefi çocukları istismar etmek. Kuran’ı Kerim’de geçen Lut Kavmi hadisesiyle eşcinselliği yasaklayan İslam’da olduğu gibi diğer dinlerde de eşcinsellik kesinlikle çirkin bir davranış olarak görülüyor.

Kaos hareketlerinde de öndeler

Ülkede kaos çıkarmak isteyenlere, ellerindeki LGBT bayraklarıyla katılan eşcinseller, şimdi de Boğaziçi Üniversitesi olaylarında en önde yer almaya devam ediyor. Sözde kadınlar gününü kutlama bahanesiyle sokağa dökülen LGBT güruhu, sapkın hareketlerinden ötürü uyarıda bulunan güvenlik güçlerine terör örgütü militanları gibi ‘Katil Polis’, ‘Katil Devlet’, ‘Erkek Devlet’ sözleriyle saldırıyor. Kendilerine destek çıkan HDP ve CHP ile birlikte hareket eden LGBT bireyler, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Cuma hutbesinde eşcinsellikle ilgili İslam’ın tavrını dile getirdiği için hedef gösterdiler.

Ahlak ve kültürümüzü parçalıyorlar

LGBT’nin insan hakları ve kadın hakları arkasına sığınarak doğrudan hiçbir ilişkisi olmayacak biçimde çeşitli görüşler ileri sürdüğünü ifade eden Prof. Dr. Ergün Yıldırım, “Eşcinseller yaşam tarzlarını hırçın, dayatmacı, baskıcı bir dil kullanarak topluma sunuyorlar. İnsanlar eleştirilerini ortaya koymaktan bile çekiniyor. En normal eleştiri bile homofobik ve nefret suçu olarak damgalanıyor. Oysa demokratik toplumlarda eleştiri en doğal haktır. Eşcinsellik, toplumsal ve inanç olarak yüzyıllardır süregelen kadın, mahremiyet ve ahlak kültürümüzü ters yüz eden; bunları parçalayan, alaşağı eden tutum ve nitelikler taşıyor” dedi.

ergün yıldırım_47093f9aea604127f1294a987f06d134.jpg

Eşcinsellik Türkiye’ye ait değil

Eşcinselliği gençlere özgürlük ve bireysel hak olarak sunmanın kabul edilemeyeceğini vurgulayan Yıldırım, ”Eşcinseller kaotik bir cinsel kimlik sunuyorlar, insanların ‘ben’ cinsel algısını ters yüz ediyorlar. BM’nin alt metninde de yeni bir azınlık olarak sunuluyorlar. Eşcinsellik hiçbir zaman Türkiye’nin toplumsal dinamiklerinden kaynaklanan somut sorunlarla ilişkili olmadı. Tamamen yapay, dışarıdan dayatılan, kibirli bir dille sunulan bir durumdan ibaret” şeklinde konuştu.

kerimcan durmaz iğrenç_42328726f95b72c581694a84491d86b7.jpg

LGBT, küresel güçlerin ileri karakolu

Dijital faşizmin insanları sadece dijital araçlarla sindirmek değil, dijital araçlar üzerinden de yönetebilecek bir faşizm olduğunu belirten Murat Akan, “Küresel ağlar üzerinden yönlendirilen kitlelerle oluşturmayı hedefleyenlerin araçlarından biri de LGBT’dir. Bunlar bir yandan sapıklığı yayıp, insanların çoğalmasını engelledikleri gibi bir takım faaliyetleri önlemek için de LGBT’yi ön plana çıkarıyorlar. Türkiye’de de bu hareketlerin güçlenmesi için destek veren büyük STK’lar var. LGBT sivil bir darbeye yönelik bir yapılanmadır, küresel güçlerin ileri karakoludur. Boğaziçi olaylarında da bunu açık seçik gördük. Çok çabuk organize olup sokağa çıkıyorlar. Bu örgütü siyasi muhalefetin yerine hazırlıyorlar. Tıpkı Boğaziçi’nde Kabe resmini yere attıkları gibi toplumsal kaos oluşturabilecek provokasyon unsuru olarak kullanıyorlar” ifadelerini kullandı.

murat akan_d1f74100433ee781f7f47066a5e44fe9.jpg

Arkalarında küresel şirketler var

ABD Başkanı Biden’ın ‘muhalefet üzerinden harekete geçeceğiz’ sözünün altında LGBT gruplarını sokağa çıkarmak olduğunu kaydeden Akan sözlerini şöyle noktaladı: “LGBT, kendisini destekleyen Hollanda, ABD, İngiltere gibi devletlerin yanı sıra büyük firma ve küresel şirketlerden de destek alıyor. LGBT fenomenleri, K-Pop gibi kadın mı erkek mi belli olmayan tipler, gençliğe bu şekilde idol olarak sunuluyor. Bu eşcinsel ya da cinsiyeti belirsiz kişileri güzel giydirip zengin bir hayat yaşattırarak sosyal medya vasıtasıyla gençlerin gözünü boyuyorlar. Bunun nedeni de dünya nüfusunun üremesini engellemek.”