Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Mali'de yüz akımız oldular

Türkiye'nin Mali Büyükelçisi Kemal Kaygısız, Cansuyu Derneği'ni Mali'ye ulaştırdığı yardımlardan dolayı kutladı.
Mali'de yüz akımız oldular
23 Temmuz 2013 00:00:00
Türkiye'nin Mali Büyükelçisi Kemal Kaygısız, Cansuyu Derneği'ni Mali'ye ulaştırdığı yardımlardan dolayı kutladı.

BAMAKO / MİLAT

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yardım faaliyetlerini yakından izlediklerini bildiren Türkiye'nin Mali Büyükelçisi Kemal Kaygısız, "Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yaptığı güzel ve başarılı işler dolayısıyla gerçekten de bizim ve Mali halkının takdirlerini kazanmış bir sivil toplum kuruluşumuzdur" dedi.

Cansuyu'nun Ramazan yardımları dolayısıyla Mali'de bulunan Cansuyu heyeti Büyükükelçi Kemal Kaygısızı ziyaret etti. Heyete çeşitli değerlendirmelerde bulunan Büyükelçi Kaygısız, Cansuyu yardım kuruluşunun Mali halkı tarafından da yakından tanındığını belirterek, "Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yaptığı güzel ve başarılı işler dolayısıyla gerçekten de bizim ve Mali halkının takdirlerini kazanmış bir sivil toplum kuruluşumuzdur. 3,5 yıldan beri Mali'de görev yapmaktayım. Ben buraya geldiğimden beri Cansuyu her yıl mutlaka düzenli olarak Ramazan ayında ve Kurban döneminde mutlaka buraya geliyor" dedi.

Kalıcı projeler bekliyorlar

Bu yardımlar mutlaka devam etmesi gerektiğini dile getiren Büyükelçi Kemal kaygısız, Ancak sivil toplum kuruluşlarının artık yavaş yavaş daha kalıcı projelere doğru yol almaları gerektiğini söyledi. Cansuyu'nun içme suyu kuyuları açmak gibi, Mali halkına pratik iş sağlama noktasında eğitim kursları düzenlemek gibi çeşitli projeleri de hayata geçirmiş olduğunu belirten Büyükelçi Kaygısız, Cansuyu ve diğer yardım kuruluşlarının Türkiye'nin tanıtılması ve diğer ülkelerle ilişkilerinin gelişmesi noktasında güzel hizmetler yaptığını kaydetti.