Dolar (USD)
32.54
Euro (EUR)
34.88
Gram Altın
2440.37
BIST 100
9716.77
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Ne duruyorsun be bin Isuzu D-Max'e

'Özgüveni DNA'sında olan yeni Isuzu D-Max, bireysel müşterilerin de bir numaralı tercihi olacak.
Ne duruyorsun be bin Isuzu D-Max'e
13 Kasım 2017 09:57:00
'Özgüveni DNA'sında olan yeni Isuzu D-Max, bireysel müşterilerin de bir numaralı tercihi olacak.

Fırat İpek

Geçtiğimiz hafta Karadeniz'in hırçın dalgalarının ve yüksek dağlarının arasından tüm heybetiyle süzülen performans canavarı yeni Isuzu D-Max'lerle seyahet etmenin ayrıcalığını yaşadık. Lafı fazla uzatmadan bir cümleyle 'Ne duruyorsun be, bin Isuzu D-Max'e diyerek bir an test etmenizi tavsiye ediyorum. Şimdi sizleri performans canavarı D-Max'in özellikleriyle baş başa bırakıyorum.

Yenilenen Isuzu D-Max, tek ve çift kabin seçenekleri ve üç farklı donanım seviyesiyle Türkiye'de satışa sunuluyor. Tüm özellikleriyle önceki nesilden daha da gelişmiş olan Yeni D-Max, Türkiye'de 4x2 ve 4x4 baz, donanımlı ve full donanımlı V-Cross versiyonlarıyla kullanıcıların karşısına çıkıyor. 2017 yılında ilk etapta full donanım seviyesi V-Cross modeli satışa sunuluyor.

1.9 lt'lik motor gücünden bir şey kaybetmedi

Yeni araçtaki en büyük yenilikler, baz modelden itibaren tüm versiyonlarda standart olarak sunulmaya başlanan Led gündüz farları, yokuş kalkış ve iniş desteği, elektrikli-ısıtmalı yan aynalar, uzaktan kumandalı kilit ve kadranlarda vites değişim göstergesi olarak dikkat çekiyor. Tüm versiyonlarda sunulan yepyeni bir 1.9 litrelik turbo dizel motor ise selefinde kullanılan 2.5 lt'lik çift turbolu motorla aynı güç oranını sunarak 164 PS ve 360 Nm tork üretiyor. D-Max'ın çalışkan karakterinin üzerinde inşa edilen motor, 3,5 ton çekme ve 1 ton yük taşıma kapasitesiyle kullanıcısının her ihtiyacını karşılayabiliyor.

Yeni darbe enerjisini emici tasarıma sahip kaput dizaynı, yeni ön tampon, yeni ön panjur, Led gündüz farları, ön tampona monte edilen nikelaj çerçeveli yeni sis farları, alaşım jantlar, 13 farklı dış renk seçeneği, Led stop lambaları ve bagaj kapağı D-Max'in dış tasarımındaki yenilikler olarak dikkat çekiyor.

Isuzu'nun Tayland'daki Samrong fabrikasında üretilen Yeni Isuzu D-Max, 2018 itibarıyla (Baz ve donanımlı) Anadolu Isuzu'nun Türkiye'deki fabrikasında da üretilmeye başlanacak.

Yakıt, bakım ve MTV avantajı

Küçültülerek yenilenen 1.9 litrelik motor, 164 PS güç ve 360 Nm tork üretiyor. Özel olarak yeni D-Max için geliştirilen yeni 6 vites, manuel veya otomatik olarak tercih edilebiliyor. Türkiye'deki pick-up araçlar içinde en düşük motor hacmini sunan Yeni Isuzu D-Max, bu özelliğiyle 5 yıllık kullanım sürecinde 9000 TL'ye varan MTV avantajı sağlıyor. Ayrıca 5 yıl, 100,000 km garantisi sunulan D-Max'te bakım periyotları 20 bin km'de bir gerçekleşiyor.

Birçok özellik standart

Türkiye'de satışa sunulan ilk model olan V-Cross'da anahtarsız giriş ve çalıştırma, 6 hava yastığı, yeni gösterge paneli, elektrikli sürücü koltuğu, ön koltuk ısıtma sistemi, hem ön hem de arka koltuktaki yolcular için sunulan USB şarj portları, D-VISION Multimedya sistemi, 8 hoparlör, 18" alaşım jantlar, yan basamaklar, nikelaj rollbar, kasa havuzu ve tavan rayları standart olarak sunuluyor.

Tuğrul Arıkan: Türkiye'de üretilecek

Yenilenen Isuzu D-Max'in Türkiye'de düzenlenen basın lansmanında konuşan Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan; "Yeni Isuzu D-Max artık daha dinamik. Arazi şartlarında olduğu gibi, günlük hayata da adapte oldu. O, artık premium donanımları ve üstün sağlamlık DNA'sıyla her yol şartında gidebilen bir araç. Yeni D-Max'te eski nesilde sunulan 2,5 lt'lik motor yerine yeni nesil 1.9 lt'lik bir motor kullanıyoruz. Şu an Türkiye'de satılan pick-up araçlar içinde en düşük hacimli motor olduğu için, kullanıcılarına uzun vadede ciddi bir MTV avantajı sağlayacak" dedi.

Arıkan, 2018 yılı ilk yarı yılda da D-Max'in baz ve donanımlı versiyonlarını Anadolu Isuzu Fabrikamızda üreteceğiz ve Türkiye pazarına sunacağız. Yeni D-Max, Türkiye'de seri olarak üretilecek ilk ve tek 1 ton taşıma kapasiteli pick-up olacak. Aracımız aynı zamanda 3,5 ton çekme kapasitesiyle de tüm ihtiyaçları karşılayacak" ifadesini kullandı.

Dünyanın en çok satan elektrikli otomobili

Nissan LEAF

Tüketici Teknolojisi Derneği her yıl Ocak ayında Las Vegas'taki CES'te En İyi İnovasyon ödülünü açıklıyor. Nissan'ın inovasyon vizyonunun yansıması niteliğinde olan ProPILOT ve e-Pedal teknolojileri ile Nissan LEAF; Araç zekası ve otonom sürüş alanında "CES En iyi İnovasyon" ve "Daha İyi bir Dünya için Teknoloji CES Onur Ödülü" olmak üzere iki ödül birden aldı. Japonya'da satışa sunulan yeni Nissan LEAF önümüzdeki aylarda ABD, Kanada ve Batı Avrupa pazarlarında da satışa sunulmaya başlayacak.

Mercedes'ten bahaneleri bitiren fırsatlar

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler'in Kasım ayına özel hazırladığı kampanya kapsamında A-Serisi, B-Serisi, C-Serisi Sedan, Estate, Coupu00e9, Cabriolet, CLA, E-Serisi Sedan, GLA, SLC ve smart otomobil alımlarında avantajlı fırsatlar sunuluyor

Detaylı bilgi için www.mbfh.com.tr sayfası ziyaret edilebilir veya en yakın Mercedes-Benz bayisine danışılabilir.

Opel Grandland X 123 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla

Opel'in SUV ve Crossover modellerini içeren X ailesinin en büyük üyesi Grandland X'in Türkiye satış fiyatları açıklandı. Yeni model ülkemizde 123 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Renault'dan bir ilk: Otonom kontrol sistemi

Renault Grubu, zorlu sürüş şartlarını yönetebilen ve yol üzerindeki engellerden profesyonel test sürücüleri kadar başarılı bir şekilde kaçınabilen bir otonom kontrol sistemi geliştirdi.

Fiat'tan yüzünüzü güldüren kampanya

Fiat Professional, kış kampanyasıyla ticari araç sahibi olmak isteyenlere Kasım ayı boyunca Fiat Doblo Combi modellerinde, 40 bin TL'ye kadar 20 aya varan vadeyle 0 faizli kredi imkanı sağlıyor. Ayrıca tüm ticari araçlarda 3 bin TL'ye kadar nakit indirimi desteği de sunuluyor.

PEUGEOT 308 ile boyut değiştirin

Peugeot, satışa sunulduğu günden bu yana 760 bin adet satan Peugeot 308'in yeni neslini lanse ederken en çok satan modelinin başarı hikayesinde tamamen yeni bir sayfa açıyor. Bünyesinde barındırdığı teknolojiler ve sahip olduğu tasarımla yeni Peugeot 308 markanın sınıf atlama stratejisinde önemli bir mihenk taşı niteliğini taşıyor. Yeni Peugeot 3008 ve 5008 SUV modellerinde de kullanılan tüm gelişmiş sürücü destek sistemlerini kullanıma sunan Yeni Peugeot 308, 91.600 TL'den başlayan fiyatlarla Kasım ayı itibariyle Türkiye pazarına sunuluyor.

Volvo ve Castrol birlikteliğine devam

Dünyanın lider madeni yağ markalarından Castrol ve İsveçli premium otomobil üreticisi Volvo, 2003 yılında global yağ tedariği ile başlattıkları iş birliğini, iki markanın ortak kararı ile Türkiye de dahil olmak üzere yenileme kararı aldığını açıkladı.