Dolar (USD)
32.56
Euro (EUR)
34.67
Gram Altın
2411.92
BIST 100
9645.02
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Senin de Renault'un olsun

Otoyollarda, caddelerde, sokaklarda ve otoparklarda gözünüzün aşina olduğu bir markadır Renault. Son 4 yılın satış rekortmeni olmanın haklı gururunu yaşayan marka, yaptığı kampanyalarla her otomobil kullanıcısının Renault sahibi olmasını istiyor. Kasım ayında da birbirinden cazip fırsatlar sunan Renault'a sahip olmanın ayrıcalığını siz de yaşayın.
Senin de Renault'un olsun
07 Kasım 2017 12:10:00
Otoyollarda, caddelerde, sokaklarda ve otoparklarda gözünüzün aşina olduğu bir markadır Renault. Son 4 yılın satış rekortmeni olmanın haklı gururunu yaşayan marka, yaptığı kampanyalarla her otomobil kullanıcısının Renault sahibi olmasını istiyor. Kasım ayında da birbirinden cazip fırsatlar sunan Renault'a sahip olmanın ayrıcalığını siz de yaşayın.

FIRAT İPEK

Yolların şampiyonu Renault, şahısların ve kurumların bir numaralı otomobil markası. Yaptığı kampanyalarla her otomobil kullanıcısının Renault bir model araca sahip olmasını isteyen marka Kasım ayında da kampanyalarına devam ediyor. Birbirinden cazip fırsatlardan yararlanmak isteyen tüm otomobil kullanıcıları Renault bayilerinde bekleniyorsunuz.

İşte tüm modellerde uygulanan cazip indirim fırsatları:

Clio HB, Clio Sport Tourer, Megane HB, Kadjar, Captur ve Kangoo modellerinde 30.000TL kredi 12 ay ya da 12.000TL kredi 36 aya kadar sıfır faiz fırsatı yer alırken, daha fazla kredi ve vade taleplerinde ise müşteriler, 48 aya kadar yüzde 0,99* sabit faiz oranından faydalanma imkanına sahip. Renault, Megane Sedan (Joy 1.6 benzinli hariç) modellerinde 20.000TL kredi ve maksimum 12 aya kadar sıfır faiz fırsatı sunuyor. Daha fazla kredi ve vadelerde maksimum 48 aya kadar yüzde 1,14* sabit faiz oranı bulunuyor.

Herkese göre kampanya

Talisman, Symbol ve Koleos modellerinde ise 12.000TL kredi ve 12 aya kadar sıfır faiz seçeneği yer alırken, daha fazla kredi ve vadelerde ise maksimum 48 aya kadar yüzde 1,29* sabit faiz oranı mevcut.

Kasım ayında Clio HB 61.900TL, Clio ST 75.600TL, Megane HB 74.900 TL, Megane Sedan 73.000TL, Kangoo 60.950TL, Captur 89.950TL, Kadjar 103.150TL ve Talisman 140.200TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

48 aya kadar sabit oran

Renault'nun hafif ticari modellerinde de özel fırsatlar var. Master ve Trafic modellerinde 30.000TL kredi, 18 ay yüzde sıfır faiz avantajının yanı sıra daha yüksek taleplerde 48 aya kadar yüzde 0,99* sabit faiz oranı mevcut. Finansman kampanyasına katılmak istemeyen müşterilere ise 2.000 TL'lik ek indirim sağlanıyor.

Nissan fırsatları bayilerde

Japon otomotiv devi Nissan, Kasım ayı kampanyası ile heyecanı yollara taşımaya devam ediyor. Nissan Intelligent Mobility özellikleriyle donatılmış modeller, heyecan yaratan kampanyaları ve avantajlı finansman seçenekleriyle Nissan bayilerinde yeni sahiplerini bekliyor.

10 yılın lideri

Ekim ayında yenilenen görünümü, donanımları ve teknolojileriyle satışa sunulan 10 yılın lideri Qashqai, lansmana özel fiyat seçenekleri ve peşin alımlarda geçerli finansman opsiyonlarıyla Nissan bayilerindeki yerini aldı. 94 bin 800 TL'den başlayan anahtar teslim fiyatıyla satışa sunulan yeni Qashqai'yi, bu iddialı fiyatının yanı sıra sıfır faizli, 12 ay vadeli 40 bin TL kredi imkanıyla satın almak mümkün.

Kampanya kapsamında şehrin vazgeçilmezi Micra, sıfır faiz imkanıyla 12 ay vadeli olarak 12 bin TL; Juke ise yine sıfır faizle 12 ay vadeli 18 bin TL kredi imkanıyla satışa sunuldu.

Dünya'nın en çok satan SUV'u X-Trail için de avantajlı finansman seçenekleri sunan Nissan, %0,99 faiz oranlarıyla 36 ay vade ile 60 bin TL'ye kadar kredi imkanı sağlıyor.

Toyota tarih yazar

Toyota, Türkiye pazarına girdiğinden bu yana tarihindeki en iyi Ekim ayı satışını geride bıraktı ve 4 bin 892 adetle rekor kırdı. Toyota, ayrıca Türkiye'deki 5 bininci hibrit aracını da yola çıkardı.

Ekim ayında 2 bin 899 adedi Corolla, 660 adedi C-HR, 431 adedi Auris başta olmak üzere toplamda 4 bin 892 adet araç satışıyla Toyota, Türkiye'de bugüne kadarki en yüksek ekim ayı satışına imza attı. Ayrıca, bu yılın da en yüksek aylık satış rakamına ulaşan Toyota, Türkiye'deki her 100 hibrit araçtan 92'sini sattı ve 5 bininci hibrit aracını da yollara çıkardı.

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO'su Ali Haydar Bozkurt, yenilenen ürün gamı ve Türkiye'de üretilen Corolla'nın yanı sıra hibrit modellerinin getirdiği pozitif etkiyle birlikte Ekim ayında tarihi bir rekora ulaştıklarını söyledi.

Var mı Doğuş Oto'dan daha iyisi

VW Binek Araç, VW Ticari Araç, Audi, Porsche, SEAT ve Skoda markalarının yetkili satıcısı Doğuş Oto'nun web sitesi, Altın Örümcek Web Ödülleri Otomotiv kategorisinde "en iyi site" seçildi.

Dijital dönüşümde öncü olma ve müşterilerinin taleplerine istedikleri an, istedikleri kanaldan cevap verme hedefiyle teknolojiye yatırım yaptıklarını ve Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Doğuş Oto Genel Müdür'ü Zafer Başar "Ziyaretçilerimizin; internet üzerinden diledikleri anda, gerçek zamanlı olarak araç stoğumuzu inceleyebilecekleri, fiyatu2013donanım bilgisi alabilecekleri ve hatta beğendikleri aracı kendi adlarına ayırabilecekleri online Doğuş Oto'yu yaptık. Yeni web sitemizde, araç stoklarımızı internete açarak dijital dönüşümde Dünya'ya örnek olduk" dedi.

Günlük 25 TL'ye Dacia sahibi olun

Dacia, Kasım'da Duster müşterilerine çok cazip bir öneri sunuyor. Duster Ambiance 4x2 1.5 dCi 90 bg sahibi olmak isteyen müşteriler, 32.350TL peşinat ile 36 ay vadede aylık 750 TL ödeme ve vade sonunda 41.993 TL'lik balon ödeme fırsatından yararlanabiliyor. Hususi ve ticari araçlardaki kampanyaları öğrenmek için Dacia showroomlarına gitmeniz yeterli.

Kasım'da Peugeot bir başka

Peugeot Türkiye; gelişmiş teknolojileri, yakıt cimrisi performanslı motorları ile sıra dışı sürüş keyfi sunan ürün gamında Kasım'a özel çok cazip kredi seçenekleri ile şimdi ya da Nisan ayında ödeme fırsatı sunuyor. Fırsatları kaçırmamak için tüketicileri en yakın Peugeot Yetkili Satıcısı'sına davet ediyoruz.

Mitsubishi'nin 3 yıllık planı hazır

Mitsubishi Motors'un 3 yıllık büyüme planı "Drive for Growth" hayata geçirildi. Söz konusu planla araç satış adetleri ve gelirlerde yüzde 30'un üzerinde artış kaydedilmesi ve faaliyet kar marjının yüzde 6'nın üzerine çıkarılması hedefleniyor.

Ford Otosan'dan Çin'e ihracat

Ford Otosan'ın Türkiye'den Çin'e yaptığı teknoloji ve mühendislik ihracatı sonrasında Çin pazarı için Türk mühendislerinin emeğiyle geliştirilen Ecotorq motorlara sahip ilk "JMC HT" model kamyonlar, Çin'in Taiyuan kentinde düzenlenen törenle hattan indirildi.

Satış sonrası Hyundai'den sorulur

Hyundai Assan, satış sonrası hizmetlerindeki iddiasını, Kore'de gerçekleştirilen servis teknisyenleri yarışmasında ödül alarak kanıtladı. Tüm dünyada olduğu gibi, Türkiye'de de "Satış ve Satış Sonrası" hizmetlerinde müşteri memnuniyetini birinci hedef olarak benimseyen Hyundai, iki yılda bir düzenlenen "Hyundai Dünya Teknisyenler Olimpiyatı"nı Güney Kore'de gerçekleştirdi.

Bajaj yarışmasının 3'sü Türkiye'den

Dünyanın en büyük motosiklet üreticileri arasında yer alan ve Türkiye pazarında Kuralkan Motorlu Araçlar A.Ş tarafından temsil edilen Bajaj'ın düzenlediği "Dünya Servis Yetenek Yarışması 2017'de" dünya 3'üncüsü Türkiye'den çıktı. Bajaj Türkiye distribütörü Kuralkan Motorlu Araçlar'ı temsilen yarışmaya katılan Oktay Motor Servisi'nden Fatih Demircan rakipleri arasından sıyrılarak dünya 3'üncüsü olmayı başardı.