Dolar (USD)
32.51
Euro (EUR)
34.56
Gram Altın
2493.80
BIST 100
9548.09
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Tespihi vermeyince canından oldu

KAYSERİ'de dün tüfekle başından vurularak ağır yaralanan ve ameliyata alınan 20 yaşındaki Engin Yustemur, hayatını kaybetti.
Tespihi vermeyince canından oldu
24 Ekim 2013 14:09:00
KAYSERİ'de dün tüfekle başından vurularak ağır yaralanan ve ameliyata alınan 20 yaşındaki Engin Yustemur, hayatını kaybetti.

Polis tarafından yakalanan cinayet zanlısı 21 yaşındaki E.D., tespihini zorla alıp geri vermediği ve çevrede kabadayılık yaptığı için Engin Yustemur'u vurduğunu söyledi. Melikgazi ilçesi Küçükmustafa mahallesi Çoban sokakta dün saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda, işsiz olduğu ve askere gitmeye hazırlandığı öğrenilen Engin Yustemur başından tüfekle vuruldu. Ağır yaralı olarak kaldırıldığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alınan Yustemur, sabaha karşı hayatını kaybetti. Olay yerinden 38 SL 753 plakalı otomobilin kaçtığı ihbarını alan polisler, babası S.B.'nin otomobilini kullandığı belirlenen B.B.'yi Talas ilçesi Komando caddesi üzerinde yakaladı. Gözaltına alınan B.B. kendisine tüfek çekilerek aracı kullanmasının istendiğini belirterek olayla ilgisinin olmadığını öne sürdü. Araştırmaya derinleştiren Cinayet Büro Amirliği ekipleri Engin Yustemur'un arkadaşı E.D. ile kavgalı olduğu bilgisine ulaştı. Saat 23.00 sıralarında gözaltına alınan Erciyes Üniversitesi Sosyoloji Bölümü birinci sınıf öğrencisi E.D., ifadesinde tespihini zorla alıp vermediğini idda ettiği Engin'in, çevrede de kabadayılık yaptığını, bu nedenle vurduğunu söylediği öğrenildi. Şüphelinin sorgusu sürüyor.