Dolar (USD)
32.60
Euro (EUR)
34.81
Gram Altın
2492.72
BIST 100
9458.39
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

TOGG ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un yeni sahipleri belirlenirken Togg çekiliş sonuçları açıklandı mı? sorusu da hız kazandı. T10X için çekiliş sonuçları açıklandı.
TOGG ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI
30 Mart 2023 11:51:10
Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un yeni sahipleri belirlenirken Togg çekiliş sonuçları açıklandı mı? sorusu da hız kazandı. T10X için çekiliş sonuçları açıklandı.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un yeni sahipleri belirlenirken Togg çekiliş sonuçları açıklandı mı? sorusu da hız kazandı. T10X için çekiliş sonuçları açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde çekiliş için başvuruları tamamlanan yerli otomobil markası Togg, T10X için kura sonuçları tamamlandı. Fiyat aralığı belirlendikten sonra arama motorları üzerinden ön sipariş başvuruları araştırılan Togg, otomobil tutkunlarını harekete geçirdi. T10X için başvuru yapan adayların çekilişleri dün itibari ile tamamlandı. T10X'in yeni sahipleri belli olurken, çekilişin kazananlar listesi merak konusu haline geldi. Binlerce kişinin ön başvuruda bulunduğu model için hak sahipleri belirlendi. Togg için başvuru şartları oldukça ulaşılabilir seviyelerde tutulmuştu. Peşinatı bulunan araba meraklılarının yatırması gereken tutar 60 bin Türk Lirası olarak belirlenmişti. Ödemeler ise kişinin isteğine bağlı olarak ister nakit ister kredi kartı ile yapılabiliyordu. Ön başvurusunu tamamlayan adaylar dün belirlenen dijital çekiliş aracılığıyla yeni araçlarına kavuştu. Sonuçların belli olmasının ardından Togg çekiliş sonuçları öğrenme işlemi nasıl yapılır? sorusu yanıt arıyor.

togg_7c2b59a7ce71e46f7fa257e5659798e1.jpg

TOGG ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Dün tamamlanan Togg kura çekimi için, Togg çekiliş sonuçları nereden öğrenilir? sorusu da hız kazandı. Araç meraklılarının gündeminden düşmeyen Togg kura sonuçları resmen belirlendi. Çekiliş ile toplamda 20 bin kişi yerli otomobilin sahibi oldu. Ayrıca çekiliş ile asil hak sahiplerinin yanı sıra toplamda 20 bin de yedek kişi belirlendi. T10X için gerçekleştirilen kura çekilişi noter huzurunda yapıldı. Çekiliş Youtube üzerinden canlı olarak yayınlandı. Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olarak gündemden düşmeyen T10X kura listesi yayınlandı mı? sorusu da birçok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Togg çekiliş sonuçları saat kaçta başladı sorusunu merak edenler için, özel yayın olarak sunulan kura çekilişi dün saat 21.00'da başladı ve 10 dakika sürdü. Saatler 22.30'u gösterdiğinde ise Togg T10X için belirlenen kura sonuçları yayımlandı. Hem asil hem de yedek talihlilerin belirlendi liste Togg'un resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. Başvuruda bulunan adaylar Togg resmi sitesine erişim sağlayarak listeyi görüntüleyebilirler. Sisteme giriş yapmak için herhangi bir şifre ya da bilgi gerekli değildir. Togg resmi sitesi üzerinden Togg çekiliş sonuçları sorgulama ekranı sitede direkt mevcuttur. Adaylar Togg.com.tr adresine eriştikten sonra ana sayfada katılımcı listesi, asıl liste ve yedek listesi bölümleri görünür. Togg çekiliş sonuçları liste olarak ya da asıl ve yedek olarak belirlenmiştir. Aday istediği alan üzerinden arama yapma hakkına sahiptir. İstenen alana tıklandıktan sonra sipariş no girilir ve sorgula butonuna tıklanır. Sorgulama sonucunda listede yer alıp almadığı ya da çekilişe katılım sağlayıp sağlamadığı bilgisine erişim sağlayabilir.

togg_6ef3357f410af4c55b39acc22b876e47.jpg

TOGG ÇEKİLİŞİNE KAÇ KİŞİ KATILDI?

Türkiye'nin yerli otomobili Togg çekilişine kaç kişi katıldı? sorusu da mera edilenler arasında yer aldı. Gündeme geldiği günden beri popülerliğini korumayı başaran Togg, otomobil hayranlarının dilinden düşmedi. Renkleri, tasarımı ve sahip olduğu teknoloji ile otomobil sektöründe çığır aşmayı hedefleyen Togg, T10X modeli için ön sipariş oluşturabilecek 20 bin kişiyi belirledi. Siparişlerin iptal edilmesi durumunda yedeklerin hak sahibi olacağı çekiliş dün noter huzurunda tamamlandı. Togg T10X için toplamda 177 bin 476 kişi ön başvuruda bulundu. Ancak yalnızca 20 bin kişi T20X'in sahibi olmaya hak kazandı.