Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Uğur Işlak'tan şiirli gönderme!

Rize'ye gelen sanatçı Uğur Işılak, Başbakan Erdoğan'ın baba ocağı Güneysu'da katıldığı yemekte 'Adam olmadan polis olursan Başbakanı tutuklamaya kalkarsın' dedi. Işılak okuduğu şiiriyle 'adam olmayanlara' göndermede bulundu.
Uğur Işlak'tan şiirli gönderme!
20 Mart 2014 11:41:00
Rize'ye gelen sanatçı Uğur Işılak, Başbakan Erdoğan'ın baba ocağı Güneysu'da katıldığı yemekte 'Adam olmadan polis olursan Başbakanı tutuklamaya kalkarsın' dedi. Işılak okuduğu şiiriyle 'adam olmayanlara' göndermede bulundu.

AK Parti'nin seçim müziklerini hazırlayan sanatçı Uğur Işılak, Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda konser verdi. Işılak, Konser öncesi AK Parti Güneysu İlçe Başkanlığının davetini kırmayarak katıldığı yemekte Güneysulularla fotoğraf çektirerek yöresel yemeklerin tadını çıkardı.

BAŞBAKANLA 20 YILDIR TANIŞIYORUM

Işılak, Rize'de olmanın bir ayrıcalık olduğunu belirterek, "Rize'de olmanın heyecanını taşıyoruz. Rize 81 vilayet arasında en önemli il bizim için çünkü şu an bütün gözlerin üzerinde olduğu, sinsi hesapların olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Bütün bu kirli hesaplara 12 yıldan bu yana boyun eğmeyen, dik duran bir başbakan var. O da Rizeli. Bu sizin için ne mutluluk verici ki, böyle bir lideri bu topraklardan sadece Türkiye'ye değil, bütün dünya Müslümanlarına yüz akı olarak çıkarmış oldunuz. 'Maşallah' diyorum. Başbakanımız ile 20 yıldır tanışıyorum. Yaptığımız çalışmalarla da aynı yolda yürümeye gayret ediyorum" diye konuştu.

ÖNCE ADAM OLMAK ÖNEMLİDİR

Anadolu'da 5-6 yaşında çocuklara ne olacakları sorulduğunda 'polis' cevabını verdiklerini ifade eden Işılak "Bir filmde gördüyse, 'Savcı olacağım' der. Hakimin iyi bir rol kestiğini gördüyse hakim olacağını söyler. Herkes bir şey der. Herkes bir şey olmak ister. Biz veliler de bir şeyi ihmal ettik herhalde. Önce adam olmak gerekli çünkü adam olmadan polis olursan, Allah korusun adam olmadan polis olursan, Başbakanı tutuklamaya kalkarsın. Adam olmadan savcı olursan, sinsi hesapların içinde olursun. Adam olmadan hakim olursan birilerinin adına karar veren olursun. Onun için bu mesleklerden evvel adam olmak önemlidir" ifadelerini kullandı.

Işılak, yazdığı son şiirini de paylaşarak, "İşte buna ilişkin yazdığım bir şiir var; Ne hakim ne savcı ne de doktor ol, hedefe yürüyen adam ol yeter. Çıksa da önüne bin bir türlü yol, hedefe yürüyen adamım yeter" sözleriyle okudu.

AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen konseri AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Reşat Kasap, partililer ve kalabalık bir vatandaş topluluğu takip etti. AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, etkinliğe yoğun katılım gösteren Rizelilere teşekkür etti.

Uğur Işılak ise seslendirdiği şarkılar ve okuduğu şiirlerle stadyumu dolduran binlerce kişiye unutamayacakları bir gece yaşattı.

Kaynak: İHA