Dolar (USD)
32.36
Euro (EUR)
34.94
Gram Altın
2323.53
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Yeni Peugeot Expert Traveller Her durumda yanınızda

Peugeot, tutkunları için bir otomobile binmekten daha fazlasıdır. Her koşulda ve her şartta uzun yıllar Peugeot kullanan biniciler, sadece model yükseltmek için araçlarını satar. Şimdi de hayatınızın merkezi haline gelecek Yeni Peugeot Expert Traveller'i ürün gamına ekleyen marka, müşterilerine büyük kolaylık sağlıyor. Güçlü ve şık tasarımının yanında Peugeot Expert Traveller'i, alışverişe giderken, seyahat ederken ve dağ bisikleti gezintisi i
Yeni Peugeot Expert Traveller Her durumda yanınızda
23 Ekim 2017 13:29:00
Peugeot, tutkunları için bir otomobile binmekten daha fazlasıdır. Her koşulda ve her şartta uzun yıllar Peugeot kullanan biniciler, sadece model yükseltmek için araçlarını satar. Şimdi de hayatınızın merkezi haline gelecek Yeni Peugeot Expert Traveller'i ürün gamına ekleyen marka, müşterilerine büyük kolaylık sağlıyor. Güçlü ve şık tasarımının yanında Peugeot Expert Traveller'i, alışverişe giderken, seyahat ederken ve dağ bisikleti gezintisi i

Fırat İPEK

Peugeot binek otomobil ürün gamını Yeni Peugeot Expert Traveller ile taçlandırıyor. Güçlü ve şık bir tasarıma sahip olan Peugeot Expert Traveller yolculuk ve geniş yaşam alanı kavramlarını modern bir vizyonla ifade ediyor. 5,30 m uzunluğa sahip olan Peugeot Expert Traveller bu sınıfta nadir görülen sadece 1,9 metre tavan yüksekliği ile kapalı otoparklara girme avantajı sunuyor ve şehir içi de dahil günlük kullanım şartlarında rahat bir sürüş sunuyor.

Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak

Markanın sınıf atlama stratejisine uygun olarak üst ekipman seviyesiyle sunulan Peugeot Expert Traveller yolcularına üst seviye konfor vaat ediyor. Tasarımını Peugeot binek otomobillerinin genetik kodlarından alan Peugeot Expert Traveller yaşama alanı ve konfor seviyesiyle örneğin VIP yolcular ve bagajlarının transferi gibi yolcu taşımacılığı yapan profesyonellerin bütün ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılıyor. İster alışverişe gitmek, isterse seyahat etmek, isterse de bir dağ bisikleti gezintisi için arkadaşlarla kaçamak yapmak, Peugeot Expert Traveller bütün durumlara rahatlıkla adapte oluyor.

Yolcular için üst sınıf konfor

Peugeot Expert Traveller yolcularına son derece prestijli bir dış tasarım sunuyor. Platformunun mükemmel mimari verimliliği sayesinde, Peugeot Expert Traveller 9 kişilik yaşam alanı ve 1.300 litrelik bagaj hacmi sunuyor. Söz konusu bagaj hacmi tamamen çıkartılabilen 2. ve 3. sıradaki koltuklar ile 4.900 litreye kadar arttırılabilirken, 3. sıraya giriş kolaylığı da dikkat çekiyor. Basit bir hareketle öne doğru katlanan koltuk mekanizması sayesinde arka koltuk sırasına geçiş için son derece geniş bir açıklık ortaya çıkıyor. Daha birçok hayatınızı kolaylaştıracak özelliği bulunan Peugeot Expert Traveller, 133.000TL'den başlayan fiyatlarla Ekim ayı itibariyle Türkiye'de satışa sunuldu.

Tamamen güvenli bir sürüş için

Her zaman daha konforlu ve güvenli bir sürüş sunmak üzere Peugeot Expert Traveller; Yorgunluk Tespit Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi ve Visiopark 1 (180 Derece Arka Kamera) gibi en yeni sürüş destek sistemleriyle donatıldı. Opsiyon olarak Adaptif Hız Sabitleyici, Hız Levhası Tanıma Sistemi, Şerit Takip Sistemi ve Akıllı Işık Sistemi gibi donanımlar sunuluyor. Yine opsiyonel olarak; Aktif Hız Sabitleme Sistemi, Çarpışma Uyarı Sistemi ve Aktif Güvenlik Freni olmak üzere üç özel donanımı içeren Sürüş Asistan Paketi de sunuluyor.

Konforlu ve internet bağlantılı yolculuklar

Peugeot Expert Traveller'da bilgi ve eğlence sistemine ek olarak 7 inç büyüklüğünde yeni bir kapasitif dokunmatik ekran kullanılıyor. 3D Navigasyon, Telefon ve Medya olmak üzere tüm fonksiyonlar dokunarak veya sesli komut sistemiyle bu ekran üzerinden kontrol edilebiliyor. Mirror Screen özelliğini de içeren Peugeot Expert Traveller, 7 inçlik dokunmatik ekranı üzerinden akıllı telefonunun uygulamalarına güvenli bir şekilde ulaşma imkanı sunuyor.

Hyundai = Başarı

Yeni i Ailesi, IONIQ ve Tucson modelleriyle Avrupa'da atağa kalkan Hyundai, 2017 yılında da başarı grafiğini yukarı taşıdı. Üst üste üçüncü yıl kendi rekorunu kıran Hyundai, satışlarını bir önceki yıla göre yüzde 3 artırdı.

Ürettiği yeni nesil kaliteli modelleriyle birlikte satış grafiklerini sürekli olarak artıran Hyundai, Avrupa pazarında da başarıdan başarıya koşmaya başladı. Tüketicilerin ilgisini i10, i20, i30, IONIQ ve Tucson modelleriyle çekerek satış grafiğinde gözle görülür bir artış kaydeden Hyundai, 2017 yılının dokuz ayında 400 bine yakın araç satışı gerçekleştirdi. Avrupa Otomobil Üreticileri Derneği'nin (ACEA) açıkladığı son rapora göre Hyundai, özellikle üçüncü çeyrekteki 126.986 adetlik satışla kendi adına bir başka rekora imzasını atmış oldu.

Pazar payı yüzde 4 arttı

Hyundai, Türkiye'de de daralan pazara rağmen toplam payını yüzde 4 artırdı. Düşük hacimli dizel motorlu rakiplerine rağmen, sadece benzinli versiyonla en çok satılan SUV-C modellerden biri olan Tucson, kendi segmentinde yüzde 11 payına sahip.

Alfa Romeo'ya iki ödül birden

Alfa Romeo, Almanya'nın en çok okunan otomotiv dergisi Auto motor und sport okuyucularının katılımıyla düzenlenen "Autonis" Ödülleri'nde iki ödüle birden layık görüldü. 16 binin üzerinde okuyucunun oy kullandığı Autonis'te, Alfa Romeo "Yılın En İyi Tasarım Markası" seçilirken, Alfa Romeo Stelvio da "Büyük SUV" kategorisinde birinci sırayı aldı.

Anadolu Isuzu ihracat şampiyonu

Belçika Kortrijk'te düzenlenen Busworld 2017'de engelli ve yaşlı yolcuların sosyal hayata katılımını destekleyen alçak tabanlı, yeni nesil Novociti Life'ın Avrupa prömiyerini yapan Anadolu Isuzu, yüksek teknolojili güvenlik ekipmanlarıyla donatılan Visigo ile sektöründeki iddiasını da ortaya koydu. Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, ürettikleri Isuzu midibüslerle son 13 yılda 12 kez Türkiye ihracat şampiyonu olduklarını hatırlatarak, "2020'de ihracat pazarlarımızı 60 ülkeye çıkarma hedefiyle çalışıyoruz" dedi.

Seat servis indirimlerini kaçırmayın

SEAT'ın, ZUBİZU mobil uygulamasını kullanan araç sahiplerine yönelik başlattığı servis kampanyasında, SEAT Yetkili Servisleri'nde gerçekleştirilen harcama tutarına göre yüzde 30'lara varan indirimler sunuluyor.

Güvenlik Subaru'dan sorulur

Subaru'nun EyeSight özellikli 6 modeli "IIHS 2017 TOP SAFETY PICK + (TSP+) Güvenlik Ödülü"nü kazandı. IIHS, Subaru'nun 2018 model Yeni XV (Crosstrek) ve WRX modelleri ile birlikte EyeSight özelliğine sahip Legacy, Outback, Forester ve Impreza modellerini "IIHS TSP+" ödülüne layık gördü.

Audi gelecek için dijital fikirler aradı

Audi'nin geleceğin fabrikaları için dijital çözümler aradığı "Akıllı Fabrika Yazılım Maratonu" sona erdi. 10 ülkeden 80'e yakın katılımcı, Audi üretim biriminin gerçek veri setlerini kullanarak, geleceğin fabrikası için yazılım çözümleri geliştirdi. Yazılım yarışmasının galibi "gövde üretiminde hata haritalaması" adlı fikirleriyle "Tricycle" takımı oldu.

Lexus doğayla iç içe

Dünyanın en iyi otomobillerini üretme felsefesiyle kurulan Lexus, kullandığı yeni teknolojiler ve sıra dışı tekniklerle bu iddiasını vurgulamaya devam ediyor. Doğadaki renklerin insanları büyülemesi gibi Lexus da, gelecek yıldan itibaren Türkiye'de de satışa sunulacak yeni süper coupe LC'de 15 yıllık geliştirme sürecine sahip bir boya kullandı.

ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan