Dolar (USD)
32.50
Euro (EUR)
34.93
Gram Altın
2430.32
BIST 100
9792.55
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Yıl biter lakin fırsatlar bitmez

2017 yılı, yeni modellerini piyasaya süren markaların kıyasıya rekabetine şahit oldu. Satışını artırmak ve yeni müşteriler elde etmek için birbirinden cazip fırsatlar sunan markalar, 2018 yılına sayılı günler kala, yine yaptı yapacağını. Yıl biter lakin fırsatlar bitmez dedirten indirimler ve ödeme seçenekleriyle Mercedes, Skoda, Honda, Mitsubishi, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Volkswagen, ve Volvo'nun kampanlarını istifadenize sunuyoruz.
Yıl biter lakin fırsatlar bitmez
19 Aralık 2017 12:57:00
2017 yılı, yeni modellerini piyasaya süren markaların kıyasıya rekabetine şahit oldu. Satışını artırmak ve yeni müşteriler elde etmek için birbirinden cazip fırsatlar sunan markalar, 2018 yılına sayılı günler kala, yine yaptı yapacağını. Yıl biter lakin fırsatlar bitmez dedirten indirimler ve ödeme seçenekleriyle Mercedes, Skoda, Honda, Mitsubishi, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Volkswagen, ve Volvo'nun kampanlarını istifadenize sunuyoruz.

FIRAT İPEK

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler'in Aralık ayına özel hazırladığı kampanya kapsamında A-Serisi, B-Serisi, C-Serisi Sedan, Estate, Coupu00e9, Cabriolet, CLA, E-Serisi Sedan, GLA, SLC ve smart otomobil alımlarında avantajlı fırsatlar sunuluyor. Vade ve düşük faiz oranlarından faydalanıp bir Mercedes sahibi olmak isterseniz muhakkak showroomlara uğrayın.

Skoda

Skoda yıl bitmeden tüm modellerde cazip fiyat ve ödeme avantajları sunmaya devam ediyor.

Mitsubishi L200

Temsa Motorlu Araçlar, Mitsubishi L200'ler için kaçırılmayacak bir kampanya başlattı. Aralık ayı boyunca geçerli olan kampanya çerçevesinde Mitsubishi L200 Blizzard modelinde 10 bin TL'lik indirim yapıldı. Kampanya kapsamına Mitsubishi L200'ün diğer modellerinde de anahtar teslim fiyatı üzerinden farklı oranlarda indirimler uygulanıyor.

Honda Civic Sedan

Honda, Türkiye'de üretilen Civic Sedan modellerinde yılsonuna özel yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Aralık ayı sonuna kadar sürecek özel kampanya kapsamında 91 bin 090 TL'den başlayan fiyata sahip Civic Sedan modellerine kredi kullanarak sahip olmak isteyenler, 20 bin TL için 12 aylık vadede yüzde 0 faiz avantajından yararlanabiliyor.

Volvo S60 Premium

Volvo S60 Premium, donanımlı Premium Paket T3, ilham verici tasarımıyla hayatın ritmini şimdi daha avantajlı fiyatlarla yakalıyor. Xenon far, gerçek deri koltuklar, elektrikli ve hafızalı sürücü koltuğu, ısıtmalı ön koltuklar, aksesuar olarak arka kamera ve 8'' TFT gösterge paneli bulunan Premium Paket T3, S60 Premium'la birlikte 149 bin 900 TL ile otomobil tutkunlarıyla buluşuyor.

Fiat Ticari

Fiat Professional, ticari araçlarda birbirinden cazip ödeme fırsatlarını hayata geçiren kış kampanyasıyla, yeni bir ticari araç sahibi olmak isteyenlere sesleniyor. Aralık ayı boyunca ticari araçlarda sunulan kampanya kapsamında Fiat DobloCombi ve Doblo Cargo modellerinde, 45 bin TL'ye kadar 20 aya varan vadeyle 0 faizli kredi imkanı sağlanıyor.

Jeep Renegade

Jeep, yılın son ayında Renegade modeli için özel bir kampanyayı hayata geçiriyor. Özellikle 120 HP gücünde 1.6 litrelik dizel motoru ve otomatik şanzıman kombinasyonuyla dikkatleri üzerine çeken Jeep Renegade'in, Limited versiyonunda geçerli olan kampanya kapsamında, Jeep sahibi olmak isteyen otomobilseverler için tam 80 bin TL'ye kadar 24 aya varan vadeyle 0,99 faizli kredi imkanı sunuluyor.

Volkswagen Caddy

Volkswagen Ticari Araç kampanya kapsamında, düşük işletim maliyeti ve yüksek ikinci el değeri ile kullanıcısına karlı yatırım imkanı sunan Volkswagen Caddy modellerini, 4.500 TL'ye varan indirim avantajının yanı sıra Volkswagen Doğuş Finans (vdf) işbirliğiyle hayata geçirdiği "Auto Credit" sistemiyle de yıl sonuna özel avantajlarla satışa sunuyor.

Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo'nun lüks ve dinamik kompakt sınıf temsilcisi Giulietta'da Aralık ayında çok özel alım fırsatları sunuluyor. Kampanya kapsamında, çift kavramalı TCT otomatik şanzıman ve 1.6 JTDM 120 HP turbo dizel motor seçeneğiyle öne çıkan Giulietta modelleri, tam 80 bin TL'ye kadar 24 aya varan vadeyle 0,99 faizli ve eşit ödemeli kredi avantajıyla satın alınabiliyor.

Anadolu Isuzu'nun başarısı ruhunda

Isuzu Japonya ekibinin, Anadolu Isuzu'nun Türkiye'deki tüm üretim alanlarında yaptığı denetleme ve değerlendirme çalışmaları sonuçlandı. 450 prosedür titizlikle incelenerek, kamyon fabrikası ve D-max hatları için var olan IMM Sertifikası yenilenirken, otobüs fabrikası da ilk kez IMM Sertifikası almaya hak kazandı. Böylece Anadolu Isuzu, Asya kıtası dışında IMM sertifikasına sahip olan tek fabrika oldu.

Arıkan: İyi bir takımız

Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, sertifika töreninde yaptığı konuşmada şu bilgileri verdi: "Anadolu Isuzu'daki kalite odaklı çalışmalarımızın sonucunu bugün bir kez daha almış olmaktan gurur duyuyoruz. 2015 verilerine göre; dünyada IMM sertifikasına sahip toplam 14 kuruluştan biriyiz. Bunlardan 8'i Japonya'da. Anadolu Isuzu ise Asya kıtası dışında yer alan tek IMM sertifikalı kuruluş olma özelliğine sahip. IMM belgesi, kriterleri yerine getirmeyen, başarısız olan şirketlerden geri de alınabilmektedir. Ancak biz, iyi bir takım olarak bu başarımızı önümüzdeki dönemde de sürdürmeye kararlıyız."

Nissan LEAF ailenizin en iyisi

Yenilikçi teknolojileriyle otomotiv sektörüne yön vermeye devam eden Nissan, çalışmalarının karşılığını ödüllerle alıyor. Yeni Nissan LEAF, henüz model olarak İngiltere'de showroomlara girmeden NextGreenAwards 2017'ta "En İyi Küçük Aile Otomobili" seçildi. Ocak 2016 tarihinde satışa sunulan Nissan LEAF 30 kW, 2015 ödüllerinde de aynı onura layık görülmüştü.

Hyundai Kona özünde güven var

Hyundai Kona, Türkiye'de satışa sunulmasına az bir süre kala ne kadar iddialı bir otomobil olduğunu tekrar kanıtladı. Güçlü ve ekonomik motor seçenekleri, çekici tasarımı ve aktif yaşam tarzını yansıtan özellikleriyle fazlasıyla dikkat çekmeyi başaran Kona, Euro NCAP'in yaptığı çarpışma testlerinden en yüksek derece olan 5 yıldızı alarak güvenlikte de kendini ispatladı.

Yeni Toyota Yaris 10 numara 5 yıldız

Toyota, Sıfır Kaza hedefiyle Yeni Yaris modelinde de Toyota Safety Sense sistemini sunmaya başladı. Bu yılın başında tanıtılan 2017 model Toyota Yaris, bağımsız kuruluş Euro NCAP'in çarpışma testlerinden başarıyla geçti ve en yüksek puan olan 5 yıldızla ödüllendirildi.

Porsche 911 50 yıl sonra ilk kez sergilendi

Üretiminden neredeyse 50 yıl sonra keşfedilen otomobil üç yıl süren restorasyon çalışması ardından ilk günkü haline getirildi. Porsche Müzesi, koleksiyonuna en son kattığı otomobili sergilemeye hazır. Müzedeki 911 serisinin en eski otomobili, 8 Nisan 2018 tarihine kadar "911 (901 No. 57) u2013 Bir Efsanenin Başlangıcı" adlı sergide otomobil tutkunlarıyla buluşacak.

Yeni Arteon sahiplerini bekliyor

2017'de Avrupa'nın en prestijli otomobil ödüllerinden biri olan Altın Direksiyon Ödülü'ne sahip Yeni Arteon, dinamik ve zarif dış tasarımının yanında, sunduğu geniş iç hacmi, konforu ve asistan sistemleri ile dikkat çekiyor. Yeni Arteon 1.5 TSI ACT 150PS DSG modeli R-Line ve Elegance donanım seviyelerinde 235 bin 300 TL'den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıyla showroomlarda.