09 Mart 2018 Cuma 21:36
Billur Yazgan'dan şok Ercan Yazgan açıklaması

Biilur Yazgan vefat eden Bizimkiler dizisinin 'kapıcı Cafer' rolüyle Türkiye'nin kalbine taht kuran Ercan Yazgan'ın kızı olduğu iddialarını reddetti.

Bugün hayatını kaybeden usta sanatçı Ercan Yazgan'ın kızı olarak bilinen Billur Yazgan'dan bir açıklama geldi.

ERCAN YAZGAN BENİM BABAM DEĞİL

Billur Yazgan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Basında benim Ercan Yazgan'ın kızı olduğuma dair hatalı bir bilgi dolaşıyor, Ercan Yazgan babam değildir" ifadelerini kullandı. 

KENDİNİ BİLMEZ BİR GAZETECİNİN MARİFETİ

Billur Yazgan'ın bugün vefat eden usta sanatçı Ercan Yazgan'ın kızı olduğu biliniyordu. Konuya dair sosyal medya hesabından açıklama yapan Billur Yazgan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

Bugün çok değerli ve hepimizin çok sevdiği bir sanatçı olan Ercan Yazgan'ı kaybettik. Herkes gibi ben de çok severdim ve çok üzüldüm. Hepimizin başı sağolsun yalnız basında benim Ercan Yazgan'ın kızı olduğuma dair hatalı bir bilgi dolaşıyor. Ama bu durum sadece zamanında verdiğim bir röportajda soyadı benzerliğinden faydalanarak tamamen yalan haber yapan kendini bilmez bir gazeteciden kaynaklanmaktadır. Ercan Yazgan babam değildir! Allah rahmet eylesin gerçek çocuklarına, ailesine ve sevenlerine sabır versin.

ERCAN YAZGAN ile ilgili görsel sonucu

ERCAN YAZGAN KİMDİR?

Ercan Yazgan, 4 Nisan 1946 tarihinde Sinop'ta dünyaya geldi. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu ve yönetmendir. Tuncay Özinel Tiyatrosu, AST gibi topluluklarda çalışan sanatçı, Perihan Abla dizisiyle tanındı. 1963'te sinemada yer aldı. Bizimkiler dizisindeki "Kapıcı Cafer" ve Kaygısızlar dizisindeki "Memnun Kaygısız" tiplemesiyle başarılı bir karakter oyunculuğu sergiledi. Buket Dereoğlu ve Billur Yazgan'ın babasıdır.

ERCAN YAZGAN ÖDÜLLERİ

36.Antalya Film Şenliği, 1999, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Duruşma

Filmografisi

Bana Masal Anlatma - 2015
İffet - 2011
Kardelen - 2010
Hanımın Çiftliği - 2010
Nekrüt - 2008
Yalancı Yarim - 2007
Ahh İstanbul - 2006
Tatil Aşkları - 2004
Altın Kafes - 2004
Hayat Bilgisi - 2003
Sırlar Dünyası / Sır Kapısı - 2002
Aşk Meydan Savaşı - 2002
Balalayka - 2000
Duruşma - 1999
Sevda Kondu - 1996
Kaygısızlar - 1994
Yazlıkçılar - 1993
Bir Milyara Bir Çocuk - 1990
Bizimkiler - 1989
Kabadayı - 1986
Perihan Abla - 1986
Üç İstanbul - 1983
Arkadaşım - 1982
Dokunmayın Şabanıma - 1979
Ölüm Görevi - 1978
Sen Aşk Nedir Bilir Misin - 1977
Sarmaş Dolaş - 1977
Tatlı Kaçık - 1977
İzin - 1975
Hüdaverdi-Pırtık - 1971
Susuz Yaz - 1963

Son Güncelleme: 09.03.2018 22:35
Anahtar Kelimeler:
Billur YazganErcan Yazgan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.