14 Mart 2018 Çarşamba 13:28
Miray Daner kimdir? Vatanım Sensin Miray Daner'in hayatı

Başarıları ve oyunculuğu ile sıkça konuşulan Miray Daner ile ilgili bilinmeyenler Vatandaşların gündemini sıklıkla meşgul ediyor. Vatanım Sensin dizisinde güzel bir oyunculuk performansı sergileyen Miray Daner'in birçok filmi de mevcut. İşte seyircilerin merakla araştırdığı Miray Daner kimdir? sorusunun cevabı ve Miray Daner hakkında bilinmeyen detaylar.

MİRAY DANER KİMDİR? MİRAY DANER'İN HAYATI

Miray Naz Daner (d. 15 Ocak 1999, İstanbul) Türk dizi ve sinema oyuncusu.

Oyunculuğa 7 yaşında başlayan Daner, Papatyam dizisinde 121 bölüm Metin Akpınar'ın torunu "Gonca"yı oynadı. Dersimiz Atatürk filminde Sabiha Gökçen'in küçüklüğünü canlandırdı.İlk başrol deneyimini Disney Channel Türkiye'de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde yaşamıştır. Medcezir dizisinde Beren Beylice karakterini canlandıran oyuncu asıl çıkışını Vatanım Sensin dizisindeki Hilal karakteriyle yapmıştır.

Filmografi

2010    Dersimiz: Atatürk    Sabiha Gökçen (küçüklüğü)    Hamdi Alkan
2011    Çınar Ağacı    Pelin    Handan İpekçi
2013    Arkadaşım Max    Melda    Murat Şeker

Diziler

2008    Bez Bebek    Oyuncak    Serpil Kutça  
2009-2011    Papatyam    Gonca    Bora Tekay    
2010    1 Kadın 1 Erkek    Zeynep (çocukluğu)    Leyla Yaman  
2012    Zil Çalınca    Duygu    Yağız Alp Akaydın    
2012    Zil Çalınca Avı    Miray    Kerem Çakıroğlu  
2012-2013    Merhaba Hayat    Dünya    Kerem Çakıroğlu    
2013-2015    Medcezir    Beren Beylice    Ali Bilgin    
2016-    Vatanım Sensin    Hilal    Taylan Biraderler   

Tiyatro

Sürç-i Lisan Etti-isek Affola (2010/Tiyatro Ahali)
Reklamlar
Torku Konya Şeker
Tetra Pak
İstikbal
Renault Kango
Pınar
Lc Waikiki
Pantene

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.