Dolar (USD)
32.36
Euro (EUR)
34.94
Gram Altın
2323.52
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

27 Ağustos 2020

1071 ruhunu diri tutmalıyız

Küresel ekonominin %40’dan fazlasını 113 ailenin kontrol ettiği, ülkelerin mali ya da darbe yoluyla operasyonlara tabi tutulduğu bu acımasız dünyada Türkiye’nin durdurulamaz büyük yükselişine tanıklık ediyoruz.

Küresel finans endüstrisine hükmeden, müzik, iletişim, medya, silah ve teknoloji sektörünü tekelinde bulunduran kıyametçi, evanjelik, kabalist, ezoterik yapıdaki bu açgözlü sapkın topluluk

200 yıldır dünyayı sömürmektedir.

Çünkü küresel emperyalist sistemin halklarla bilhassa Müslüman Türk milliyetiyle ve insanlık

değerleriyle bir sorunu vardır. Bu aynı zamanda aşılması güç bir korkunun verdiği öfke ve kin patlamasıdır. Bugün Akdeniz’de hak-hukuk tanımayan başta kukla Yunanistan ve buna destek veren ülkelerin manevraları tam olarak bu psikolojinin bir tezahürüdür.

Özellikle son 200 yıldır( evveli de var) mali krizlerle, savaşlarla, ayakta kalan bu düzeneğin aktörleri kan ve gözyaşı üzerine yeni bir dünya kuracaklarını düşünüyorlar. Türkiye, işte bu düzene baş kaldırdı ve asla diz çökmedi. Türkiye’deki vesayet sistemi nasıl kırıldıysa dünyadaki vesayet sistemi de aynı şekilde çatırdamaya başladı.

Allah, geçmişte olduğu gibi tarihin bu evresinde de yine Türkiye’nin önünü açmaktadır. Nasıl ki

Osmanlı kurulmadan evvel Bizans, mali ve siyasi çöküntü içerisindeyse bugün de ABD aynı

durumdadır. Bu tarihi kırılma anını Türkiye kendi lehine avantaja dönüştürmektedir.

Öyle ki Erdoğan bu hırsız, arsız, milletin parasını çarçur eden, ülkeyi IMF’nin kölesi yapan cuntacı beslemelerinden bir enkaz devraldı. Bugün gelinen noktaya bakınız. Türkiye, hem içeride hem de sınırlarının dışında büyük gelişmelere imza atıyor. Bakan Albayrak’ın ifadesiyle bu aynı zamanda bir zihniyet devriminin neticesidir. O yüzdendir ki son 19 yıldır Erdoğan, halkın emeğini sömüren ve onların üç kuruşunda gözü olanlar için diktatör ilan edildi.

***

Ülkede sızmadık yer bırakmayan ve devlet içinde devlet kurmak isteyen emperyalizmin köpekleri

için Erdoğan diktatördü! Bir iki manşetle Erdoğan’ı yıkamadıkları için diktatör oldu. Yıllardır rol yaparak, edebiyat yaparak köşe dönenlerin musluklarını kapattığı için tek adam ilan edildi.

Ne var ki ülkenin başına bir Sisi dikmek isteyenlerin gayretleri boşa gitti.

Oysa yıllardır ezilen, hakkı-hukuku gasp edilen, hastane köşelerinde rehin bırakılan ülke insanı için durum hiç de öyle değildi.

Bugün 2071’e hedef yapmış bir Türkiye’nin son yıllarda engellenmek istenmesinin elbette bir

nedeni var. Türkiye’nin ne içeride ne de dışarıda kendi politikalarını üreten bağımsız bir ülke

olmasını istemiyorlar.

Bugün doğalgaz keşfiyle dahi dalga geçen bu sapkın tayfanın istediği tam olarak budur. Türkiye direniyor ve direnmek zorunda. Çünkü Türkiye, bağımsız, zengin ve güçlü bir ülke olursa bu aynı zamanda dünyanın tüm mazlum insanları için bir umut olacaktır.

***

Küresel emperyalist düzenin gönüllü acentesi gibi çalışan yazar, siyasetçi, sanatçı, aydın müsveddelerine rağmen Türkiye, kararlı tutumundan zerre taviz vermemektedir. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dediği gibi; “Bugün milletimizin karşısında kim varsa dün Malazgirt'te de onlar vardı. Bugün milletimizin karşısında kim varsa dün Selahattin Eyyubi'nin karşısında da o vardı.

Amaçları bu coğrafyayı bize yar etmemek.”

Mesele tam olarak budur. Çünkü bu bin yıllık süren bir kin ve nefretle hareket ediyorlar. Hep ifade ettiğim gibi artık iki ayrı dünyanın iki ayrı sistemin savaşıdır bu.

Türkiye, dünyayı her geçen gün felakete doğru sürükleyen, fakirleştiren, sömüren, esarete mahkûm bırakan bu kirli düzenle mücadele etmektedir.

Bugünlerde Malazgirt Zaferi’nin 949 Yıldönümünü kutlamaktayız. Malazgirt, bu toprakları yurt

edindiğimiz yerin adıdır aynı zamanda.

Türk milleti olarak bizler tutsak yaşayamayız. Bu yüzdendir ki küresel emperyalist düzenin tüm tuzaklarını, planlarını, projelerini boşa çıkarıp ülkemizi güçlü, zengin, aktör bir ülke yapana kadar çalışacağız.

 
ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan