Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.92
Gram Altın
2309.51
BIST 100
9079.97
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

14 May 2022

Azgın azınlık yine azıttı

Gün geçmiyor ki,cennet vatanımda cehennemi yaşatan gelişmeler olmasın. Malum zihniyetin gözü dönmüş yaratıklarısosyal medyada olmazları olur hale getirilince doğrusu ülkem adına üzülüyorum.

Devletimizi ve hükumeti zayıflatmak için her yolu mubah görerek bindikleri dalı kesen azgın azınlığın geçen hafta boyu kullandığı argüman ülkemizde bulunan sığınmacılar ve onlarla ilgili algı tüccarlarının yalan dolan satışına gelen kerizlerin paylaşımları idi.

Dün ve bugün ise satışa sunulan algı malum zihniyetin İstanbul il başkanı ile ilgili verilen yargı kararı ve bunun üzerinden atılıp tutulanlar.

Hukuk bilgisi yeterli olmayan bir vatandaş olarak yazılanlara ve söylenenlere baktığımda aman Allah’ım bu nasıl bir savrulma demekten kendimi alamadığımı itiraf etmeliyim.

Birçok insanın malumu olan bu yaratığın yediği herzelerin bir kısmından suçlu bulunarak planlı programlı bir hukuki kararla aklanmasına rağmen senmisin bu allı pullu cezayı veren.

Domuz eti yeme sevdalısı bu yaratık devletimize katil demiş, Ermeni soykırımı ile ilgili katmerli algı yalanına övgüler düzen gavurlarla kol kola olmuş, halkın oyları ile seçilmiş cumhurbaşkanına hakaretleri fütursuzca ulu orta savurmuş, galiz küfürlerle cumhurbaşkanlığı makamını manevi olarak aşağılamış ve terör seviciliği öğrencilik yıllarından beri tescilli bu yaratığa tereyağından kıl çeker gibi süslü püslü bir ceza verilerek hapsedilmesi bilinçli olarak engellenmiş

Ceza alanın hiç mi hiç suçu yok ama ceza(!) verenden tutunda hükumetin tepsine kadar nerede ise herkese eşit oranda hakaret varıhadsiz ve hudutsuz ağızdan çıkmayacak kelime ve cümlelerle ver yansına tabi tutuluş durumda.

Azgın azınlık aklını başına alsın ve hukukla ilgili savrulma görmek istiyorsa İstiklal mahkemelerine veya daha yakın tarihli yassı ada mahkeme kararlarına baksın ve yandaş fondaş hukuk nasıl olurmuş, hukuk nasıl katledilirmiş görsün diyeceğim ama nerede o akıl ve nerede o feraset.

Adam kılıklı yaratıkların ağzından ve kaleminden dökülen zehirlerle kirlenen geleneksel ve sosyal medya ağlarından etrafa saçılan cüruf yenilir yutulur değil.

Baharla birlikte iyice azıttılar.Kimi ekonomik olarak tüm dünyayı zora sokan olumsuz gelişmelerden medet umarken, kimileri de yeniden ülkemizin yabancı politikasında tercihleri üzerinden atıp tutuyor.

Kökü dışarda güruhun şakşakçıları eşiğinde atıp tutanların sarhoş naralarından medet umarak devleti ve meşru hükumeti hedef tahtasına koyan ve vurun abalıya diyerek acımasızca hırpalayanlar bindikleri dalı kestiklerinin farkına yere çakılmadan varsalar iyi olacak.

Siyaset kurumu kendi kuralları içerisinde ve saygınlığını koruyarak milletin güvenini kazanmalı ki, geçmiş yıllarda yaşanmışlıklar bir kere daha yaşanmasın.

Siyaseti ve devletin kurumlarını ayağa düşürenlerin iyi niyet bir tarafa kökü dışarda terör örgütlerinin planlı programlı işlerin piyonları olduğuna inanıyorum.

Özellikle güvenlik güçlerimizin son günlerde gerçekleştirdiği operasyonlar ile tarumar olan terör örgütü moral ve motivasyonlarını kaybedince içişleri bakanlığımızı hedef tahtasına koydu.

Gecesini gündüzünü dağlarda güvenlik güçleri ile birlikte yatıp kalkarak geçiren İçişleri Bakanımız üzerinden bu kinlerini kusarken siyasi mevtaları bile kullanmaktan geri durmamaları bitişlerinin de bir delili olsa gerek.

Eski Türkiye özlemcileri ülkemizi bir kez daha geriye götürmek için gece gündüz çalışıyorlar çalışmasına da çok şükür eski Türkiye’de yaşamıyoruz artık.

Yeni Türkiye’de yaşamanın verdiği tadı alanlar elbette gericilerin dümen suyuna düşmeden aydınlık yarınlara ve layık olduğunuz muasır medeniyet yolculuğunuza doğru hızla ilerlemeye devam edecek.

Kervan yürüyor çok şükür.

Yola döşenen mayınlara çarpmadan gerekirse çalıyı dolaşarak kervanımızı yürütenlere yolunuz açık olsun diyorum.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle

 
ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan