Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.86
Gram Altın
2306.53
BIST 100
9079.97
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

05 Kasım 2021

CHP oyuncakları

Bugünlerde kaynağı mâlûm kara propaganda aracı olduğu açıkça belli olan ve iktidarı eleştiren yazı ve görseller servis ediliyor. Tanıdık biri de sosyal medyada iktidar aleyhine paylaşım yapıyor. El insaf diyoruz, hayat pahalılığı küresel ekonomik krizin yaşandığı bu ortamda gelişmiş ülkelerde de var.

Paylaşım yapan bu kişinin geçmişte Erbakan yanlısı olduğunu biliyorum ancak bugün şüpheliyim.

Nedeni mi?

Tabi ki kimlerin kimlerle dostluk kuracağına, kimlere de düşmanlık yapacağına karışamayız. Ancak anlaşılmayan şey, Rahmetli Erbakan’a olmadık zulmü yapan, partisinin kapatılmasına sebep olan CHP ile bugün kurulan ittifaktır. Buna benim izahım şudur; dostluk kalp yakınlığı ile oluyor. Demek ki bugünkü SP kalben CHP’ye yakınmış!

“Bana dünyayı sen mi kurtaracaksın otur Kur’an oku… Sana karışan mı var diyorlar. İyi de Kur’an-ı Kerim okuyunca O da bana; ‘kalk zalimlere mücadele et, bilim üret, dünyayı imar et’ diyor.” Bu sözler rahmetli Erbakan’a aittir. Tekrar ifade edelim, Erbakan’ın haklı davasına karşı koyanların kimler olduğu bellidir.

28 Şubat’ı hatırlayın

“Başörtüsüne geçit yok” mitingleri tertip edenleri ve destek verenleri, başörtüsü yasağını kaldıran yasanın iptali için Anayasa Mahkemesi’ne koşanları hatırlıyorsunuz değil mi? 28 Şubat dâhil bütün darbelerin siyasi destekçilerini ve ezana yasak koyanların hangi zihniyet olduğu biliniyor. Adnan Menderes’in asılması için askere baskı yapanların kimler olduğunu Cemal Gürsel’in mektuplarından öğreniyoruz.

“İnönü ve CHP’den gelen baskılara sesimi çıkartamadım. İdam üzerinden demokrasinin kurulamayacağını bu toplum mutlak bir gün anlayacaktır” itirafında bulunuyor Cemal Gürsel… Bu kara listeyi uzatmak mümkün…

Öteden beri CHP’nin kendine göre bir demokrasi anlayışı var. Hiçbir zaman gerçek demokrasi ve dindarlardan yana tavır almamıştır. Bugün taraf alıyor görünmesi kendi siyasi ajandasını uygulamaya yöneliktir. Samimi değildir.

Biz ne yıllar gördük

Ben CHP’nin güç ve iktidar dönemlerinde açlığın ve yoksulluğun, terörün ev ev, hane hane dolaştığı yılların şahidiyim! Ben yüzlerce Anadolu evladının sağ ve sol çatışmalarıyla birbirlerine kırdırıldıkları yılları bilirim. Rahmetli Erbakan hocanın alnından terlerin tel tel döküldüğü o zalim o diktatör o baskı dönemlerini unutmadım.

Buradan, CHP ve kullandığı oyuncaklara güvenip oy veren Müslüman kimliklileri, muhafazakârları tekrar uyarıyorum. Muhtemel bir CHP iktidarında sizlerin tüm hak ve dini özgürlükleriniz askıya alınacaktır. Şirketlerinize kilit vurulacak, çocuklarınızın öğretim hakları ellerinden alınacaktır. Ne çabuk başörtüsü zulmü yıllarını, İmam Hatip ve Kur’an kurslarına kilit vurulan günleri unuttunuz. Emin olun ki, yeniden güç ve iktidar sahibi olsunlar daha beterini yapmaları muhtemeldir!

Başörtünüz, kılık kıyafetiz, AK Parti döneminde elde ettiğiniz statü ve ayrıcalıklar onları o kadar rahatsız ediyor ki, hatta daha ötesi! Daha iktidara gelemeden AK Parti yanlısı kamu çalışanları tehdit edilmeye başlandı bile. İmamoğlu gelir gelmez 20 bine yakın kişiyi işinden etmiştir.

Yedi düvelle mücadele

Türkiye yedi düvele karşı mücadele içindedir.

Ben aç susuz kalmaya razıyım ama vatansız, onursuz yaşamaya razı değilim. ABD ve Batı’dan esir ve köle muamelesi görmeye asla razı olmayacağım.

Ben, evsiz barksız kalmaya razıyım ama Irak gibi, Libya ve Suriyeliler gibi ülkesiz kalmaya asla ve kat’a razı olmayacağım. Ben başörtüsüne, inancıma, imanıma, ülkesine sevdalılara, Müslümanlara, Kur’an Kurslarına ve İmam Hatiplere baskı dönemlerine tekrar geri dönmek istemiyorum. Benim mücadelem bu yöndedir.

Bugün bilerek veya bilmeyerek, aldanarak ve aldatarak Türkiye karşıtlarının değirmenine su taşıyanların “vatanseveriz” sözlerini samimi bulmuyorum. Mazlumlara zulme yol olanların, ülkemi yıkmaya araç olanların vatanseverliklerini, milliyetçiliklerini ve Müslümanlıklarını samimi bulmuyorum.

Ben Kılıçdaroğlu’nun, “Kandil’i yerle yeksan etmesem bana Kılçdaroğlu demesinler” söyleminin oy hırsızlığına yönelik olduğunu düşünüyorum. HDP’yi kaybetmek istemiyor.


 
ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan