Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

10 Eylül 2022

Deniliyor ki

Değerli okurlarım 2023 yılında yapılacak seçimlere giden yolun daha başında olmamamıza rağmen dijital medyada seçim sathi mailine girmeyi şöyle bırak seçimi yaptılar ve kazanan(!) taraf olarak afra tafra satışına geçtiler bile.

Deniliyor ki, ile başlayan cümlelerden de anlıyoruz ki önümüzdeki yıl ülkemiz için oldukça zorlukların zirve yaptığı zırvacılar yılı olacak. Altı astarı olmayan yalan dolanlar bu güruhun ağababaları tarafından daha şimdiden servis edilerek piyasadan keriz toplama işine çoktan başladılar.

Temcit pilavı gibi gündemde tutulan meselelere baktığımızda bu garabetler ayan beyan ortada. Sosyal medya platformlarında birbirini ağırlayan körler ve sağırlar ordusunun trollerine baktığımızda bu anormal durumu anlamak zor olmuyor.

Dijital medya dendiği zaman akla hemen gelen FETÖ unsurlarının twitter paylaşımlarının son günlerde yeniden TT olması ve mal bulmuş mağribici beşinci kol faaliyetcisifondaşlarında aslına astarına bile bakmadan sosyal medyadan servis edilen kirli ve kinli açıklamalara, hatta mafya çetelerinin paylaşımlarına balıklama atlayarak yalanı dolanı allayıp pullamalarını başka türlü nasıl izah edebiliriz.

Meclisimiz açılır açılmaz sosyal ve dijital medya ile ilgili geç kalınmış yasayı çıkartmali ve at oynatıcıların kimlik ve kişiliklerini, aynı zamanda da ülkemiz için ne derece ciddi tehdit unsuru olduklarını devletimiz hassas refleksi ile takip ederek yalan pazarına mal taşıyan hırsızları bulup adalete teslim etmeli.

Sosyal medya yasasının çıkmasını engelleyen veya geciktiren her kim olursa olsun şunu çok iyi bilsin. Deniliyor ki ile başlayan daha çok saçma sapan asparagasa muhatap olmaya devam edeceğiz.

Azgın azınlık şımarıklığının, aymazlığının ve ülke menfaatini bırak birlik ve bütünlüğümüze zerre kadar faydası olmayan asparagasları pazara sürüyor ve alıcı kerizlerde bol bol alıyor.

Yalan paylaşıldıkça çarpanlarının gücü ile geometrik olarak büyürken gerçekler ancak cürmü ile büyüyebildiği için etkisi bire on mesabesinde.

Devletimizin millet için yapıp ettiklerinin bu mecralarda karşılığı genellikle sıfır.

Çünkü çarpanı sıfır.

Ne yaparsan yap sonuç maalesef bu.

Aylardır Boğaziçi üniversitemizin bahçesini işgal eden put adamlar kadar sosyal medyada bir varlık ve güç oluşturmak bugünün şartlarında pek mümkün değil.

Pandemide milleti aç ve açıkta bırakmamışın, savaşın ensemizde boza pişirdiği günümüzde ülke varlık denizinde süratle yol alıyormuş,6-7 yıldır her türlü terör faaliyeti ve bombalı eylemler daha gerçekleşmeden yerinde imha ediliyormuş, ülkemizin dört bir yanına güven içerisinde yüksek konforla ulaşıyormuşsun vs…

Deniliyor kiciler yanında bu ve benzer kazanımların hiçbir kıymeti harbiyesi yok.

Deniliyor ki deyicilerin bitmez tükenmez kinleri ile tek dertleri var.

Onların tek dertleri hatta ilk dertleri başımızda tüm bu zor süreci gecesini gündüzüne katarak ülkem için derdi ve yapacakları olan Erdoğan’ın gitmesi.

O giderse her şey süt liman olacak.

Tek inandıkları bu safsata.

Kimi benim dedem hacı der ,kimi benim bacım hoca der ama ne hikmetse kendileri dinde yaya imanda piyade ve insanlıktan mahrumlar.

Dinde yaya imanda piyade bu güruhun kökünü son yıllarda daha iyice öğrendik.

Özellikle E devlet üzerinden aile soyağaçlarının görünür olması ile birçoğunun cemaziyeline vakıf olduk da Elhamdülillah dedik.

Kökünü bildiğimiz için de şaşırmadık.

Nede olsa bal kokmaz soy azmaz.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle.