Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

15 Temmuz 2018

Diriliş destanı!

Milletimizin, 300 yıllık gerileme, savunma ve direnişte kalma talihi, 15 Temmuz 2016 gecesi kırılmaya uğradı. ABD güdümlü Fetullahçı teröristlerin hain darbe girişimine karşı gösterilen milli refleksle, savunma ve direniş psikolojisinden diriliş safhasına geçtik.

Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk toprak kaybettiği anlaşma 1699 Karlofça Antlaşmasıdır. Karlofça ile Orta Avrupa'daki egemenliği sona eren Osmanlı Devleti gerileme dönemine girdi.

Milletimizin, 300 yıllık gerileme, savunma ve direnişte kalma talihi, bundan iki sene önce 15 Temmuz 2016 gecesi kırılmaya uğradı. ABD güdümlü Fetullahçı teröristlerin hain darbe girişimine karşı gösterilen milli refleksle, savunma ve direniş psikolojisinden diriliş safhasına geçtik.

300 yıllık bir uykudan uyanan millet, FETÖ, PKK, DAİŞ veya DHKP-C fark etmez, küresel güçlerin terör örgütleri eliyle Ümmetin ileri sancağı Türkiye'yi diz çöktürme planlarından vaz geçmediğini biliyor.

Batı'nın FETÖ'cü darbecileri geri vermemesi, Batılı siyasetçilerden ve batı medyasından Türkiye'ye destek gelmemesi, darbe mekaniğinin arkasında durmaktan vaz geçmediklerini gösteriyor.

SON ASRIN EN BÜYÜK HALK DEVRİMİ

80 milyon milletimiz 15 Temmuz 2016 gecesi, kelimenin her anlamıyla destansı bir tarih yazdı. Allah hepsinden ebeden razı olsun.

FETÖ'cü hainlerin milletin iradesine ve liderine karşı giriştiği darbe kalkışması, kafasına milletin balyozunu yedi. Başkomutan Erdoğan'ın çağrısıyla alanları dolduran milyonlar son asrın en büyük halk devrimlerinden birine imza attı.

Türkiye'nin dört bir yanında milyonlar, Tekbirlerle tankların önüne geçti, üzerine çıktı, Türkiye'nin bir daha karanlığa mahku00fbm edilmesine izin vermeyeceğini gösterdi. Millet, cuntacı şerefsizleri en rezil şekilde tekme-tokat, yaka-paça yakalayıp polislere teslim etti.

'DİJİTAL GENÇLİK', MEVZİLERİ TERK ETMEDİ

O gece Atatürk Havalimanı'na doğru yola çıktığımda saat gece yarısını geçmişti. Havalimanı'na daha 6 kilometre kala arabayı park edip yürümek zorunda kaldık.

Tekerlekli sandalyesiyle, koltuk değneğiyle yürüyen amcalar gördüm. 70-80 yaşında sakallı dedeler, teyzeler gördüm.

Kucaklarında bebekleriyle gözyaşları içinde tanklara ulaşmaya çalışan aileler gördüm.

Açık-kapalı hanımlar genç kızlar gördüm.

Bir genç kızın, "vatana uzanan eller kırılsın" derken gözyaşlarına boğulduğunu gördüm.

Her partiden, her etnisiteden, her düşünceden bayrağını kapıp darbeyi püskürtmek için yollara dökülenleri gördüm.

"İnternet gençliği", "dijital kuşak" diye alay edilen çocuklar, gençler 15 Temmuz'da tarih yazdı.

Uyumadı, yemedi, içmedi, sabah gün ışıyana kadar 'mevzileri' terk etmedi.

GÖRDÜN MÜ 'YÜZDE 50'Yİ?

Başkomutan Erdoğan'ın, Gezi kalkışması sırasında "Evinde oturan yüzde 50'yi zor tutuyorum" sözleriyle dalga geçen, giydiği kefeniyle "Dik dur eğilme, bu millet seninle!" diyen gençlerle alay edenler o gece 'Yüzde 50'yi gördü. Ne 'yüzde 50'si, yüzde 70'i gördü.

Erdoğan kendi cephesini öyle genişletti ki, siyasi hayatının en zirve noktasına çekti.

Geleceğini çalmak isteyenlere karşı bu milletin, gözünü kırpmadan bedenini tankların önüne siper ettiğine dost-düşman herkes iman etti.

Türkiye'nin yarınları için bir kez daha darbecilere boyun eğmeyeceğini göstererek göğsünü kurşunlara, canını tanklara siper eden 252 şehidimizin aziz hatırası önünde bir kez daha sayfıyla eğiliyor, onlara Allah'tan rahmet diliyorum.

Onlar bize "Vatan", "Millet", "Haysiyet", "Namus" neymiş bizzat şehit olarak gösterdiler.

Onlar onurumuzu kurtaran kutup yıldızlarımızu2026

ONLAR SALDIRACAK, BİZ KAZANACAĞIZ

Milletin 15 Temmuz'daki direnişi, sadece Fetullahçı teröristleri değil Türkiye'deki bürokratik darbeci odakları ve dünyadaki bütün dostlarını 'iyot' gibi ortaya çıkarttı.

Milletimiz, bütün asaleti ile 15 Temmuz'da açtığı parantezi, 16 Nisan 2017 ve 24 Haziran 2018'de kapatarak tarihin sayfalarına "en destansı sivil devrim" mührünü vurdu.

15 Temmuz'dan bu yana Batı'daki bütün 'dostlarımızın' tansiyonu fırladı, taşikardileri yükseldi, yüzlerini ateş bastı.

Avrupa ülkeleri kendilerine kaçan FETÖ'cüleri, PKK'lıları kucaklıyor. Yunanistan darbecileri vermiyor.

Unutmayalım, onlar saldıracak biz kazanacağız! Her halükarda Müslüman uyanıktır. Uyusak bile bir kulağımız minarelerden yükselecek Ezan-ı Muhammedi'lerde ve Selalarda olmalıu2026

MİLLET, DİRİLİŞ SAFHASINDA

Bu milletin zor günlerde neler yapabileceğini fehmedemeyen, milletin değerleriyle alay etmeyi 'liberallik', 'ulusalcılık', 'solculuk' sanan haplanmış Haşhaşiler, kalleş ve şerefsiz girişimlerinin, milletin imanı karşısında un ufak olduğunu gördüu2026.

Darbe gecesine kadar "2016 yılında darbe mi olur?", "Muz cumhuriyeti miyiz?" diye düşünürdüm.

Yanılmadığımı anladım, olmuyormuşu2026 Artık dirilişe geçen millet, izin vermiyormuş..!