Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

28 Eylül 2020

'Engin' manşetler

Engincenin Yunancası…

Meclis kürsüsünde, basın toplantılarında küfür yarışı…

Yunanistan'da yayınlanan 'Dimokratia' adlı gazete 18 Eylül 2020’de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik küstah bir manşetle yayına girdi. “ ...... Git Bay Erdoğan” Üst başlığında ise "Sultanın" şizofrenik taleplerine Yunanistan nasıl cevap vermesi gerekirdi."

Türkiye’de bu manşeti alkışlayan bir güruh var : Pensilvanya – Kandil Konseyi…(PKK)

Mart 2020’de TBMM çatısı altında müptezellerden biri de buna benzer ‘tümceler’ izhar etmişti.

Yunan gazetesindeki üslup aynen Türkiye’deki müstemleke aydınlarının üslubu.

Bu, zihniyet birlikteliğinin ideolojik yandaşlığın açık bir göstergesidir.

Gezi kalkışmasında atılan ve duvarlara yazılan sloganlarda bu pespayeliği sergilediler.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin resmi kısaltması ‘Ak Parti’dir. Ama bu küfürbazlar, özellikle “AKP” diyerek bu kısaltmanın açılımını küfre dönüştürüyorlar.

Meydanlarda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “ Anaa, Anaaa.” Diyerek küfreden bir genel başkan, hakaret tazminatlarını karşılamak için fon kuran siyasi bir klik ve küfrü coşkuyla alkışlayan ahlaksız bir kitle var bu ülkede.

Bir televizyon programında komedyen, deist ilahiyatçı bir de sunucu, açıkça Cumhurbaşkanı’na yönelik küfür yarışına girdiler. Salondakiler, küfürlerden mest oldular, salon adeta alkıştan yıkılıyordu.

Mayıs 2016’da İngiltere’de yayımlanan haftalık The Spectator dergisi de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a küfür yarışması düzenlemişti.

Küfür, bu küresel çetenin itibar suikastı yöntemlerinden sadece biri…

İftira, apayrı uzmanlık alanlarından…

Hakkı batıla, batılı hakka karıştırmakta, sureti haktan görünmekte, ifsat etmekte mahirler.

Terör örgütleriyle iş birliği yapıp şehit cenazelerinde boy göstermek, İnsan haklarını savunmak ama çocukları dağa kaçırılan aileleri-terör örgütüyle kurduğu ittifakın bozulmaması için-görmezden gelmek bunlar için sıradan durumlardır.

Terör yandaşlığını; demokrasi dayanışması, çağdaşlık, şiddet karşıtlığı, kadına saygı vb. Adı altında maskeliyorlar.

Engince’ manşet atan Yunan gazetenin adı da Demokrasi…

Aynı yolun yoldaşları, Ayasofya’nın Camii’ni hazmedemiyorlar.

2013’te Gezi olaylarında duvarlara “Zulüm 1453’te başladı.” Yazan eller, işte bu ellerdir.

8 Temmuz 1920’de Bursa’yı işgal eden Yunan ordusunun başındaki Sofokles Venizelos’un Osman Gazi’nin türbesini tekmelemesiyle bunların da yapıp ettikleri farklı değil.

'Dimokratia', Cumhurbaşkanı’na “Sultan” diyerek saldırıyor ve : "Sultanın şizofrenik taleplerine Yunanistan’ın nasıl cevap vermesi gerekirdi." diyor. Türkiye’deki Yunan uzantıları da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne “saray / sultan” diyerek algı operasyonuna girişiyorlar.

Pensilvanya-Kandil Konseyi ( PKK’nın yeni açılımı) medyası her fırsata Cumhurbaşkanı’nın aklî melekelerinin yerinde olmadığı iftirasını özellikle 15 Temmuz öncesinde pompalıyordu.

'Dimokratia' hezeyanı ‘Enginler’den devralmış durumda.

'Dimokratia', yazarları da PKK yandaşlığıyla biliniyorlar. İçlerinde Bebek Katili’nin tercümanlığını, korumalığını, danışmanlığını yapanlar var.

Yoldaş dayanışması…

Türkiye’deki 'Dimokratia Enginler', Malazgirt’le Büyük Taarruz’u; çatıştırmak, düşmanlaştırmak, birini diğerine alternatif göstermek, tarihi, sosyolojiyi, değerleri ve inançları ifsat etmek için şeytanın bile aklına gelmeyecek taktikler peşindeler.

3 Kasım 2002’den 31 Mart 2019’a kadar geçen yaklaşık 18 sene aralığında yapılan 5 milletvekili genel seçimi, 4 mahallî yönetimler genel seçimi, 3 halkoylaması ve 2 cumhurbaşkanı seçimi olmak üzere toplam 14 seçimin tamamını kahir ekseriyetle kazanmış bir siyasiye, sultan/ diktatör diyebilmek için insanın cahil, zırcahil ve hain olması gerekir.

Hakikati gizlemek, örtmek; küfürdür.

Bu kafirlere bakılırsa Türkiye’de sanki hiç seçim yapılmamış, Tayyip Erdoğan hükümetleri da seçimle gelmemiş; darbeyle gelmiş de 18 yıldır diktatörlük yapıyormuş.

Bu, Nemrutlaşmaktır…

Enginliğin’ milliyeti, coğrafyası yoktur.

Ey, ‘Enginler’! (Alçaklar)

Millet, sizi Terörizmden, teröre yardım, yataklık ve yalakalık etmekten vaz geçmeye çağırıyor. Başınızda dönen bulutlar, yağmur yüklü değil, bilesiniz…