Dolar (USD)
32.54
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2429.62
BIST 100
9645.02
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

04 Haziran 2021

Erdoğan açık ara kazanacaktır

Neden uzun yıllardır toplumun tercihi Erdoğan’dan yana oluyor?

Bir kere Erdoğan iyi bir siyasetçi ve mücadele insanıdır. Dehasıyla nerde ve nasıl hamle yapacağını iyi biliyor. Yaşadığı kapatma davaları, darbe girişimleri ve siyasal ihanetlere rağmen stratejik hamle yapma özelliğiyle üstün gelmesini bildi. Rakiplerin bel altı vurmalarına, kaçak güreşmelere aldırmıyor. Ucuz hesap yapanlara ve paçasından tutup çekenlere takılıp kalmıyor. Ne vaktinden önce ne de vakti geçmiş adımlar atmıyor. Kendi yapacaklarını önemsiyor. Şunu da biliyor ki rüzgâr, kökleri olan çınarları yenemez.

Toplumun Erdoğan tercihinin başka nedenleri…

-Başörtü zulmünü bitirsin ve TC vatandaşları eşit olsun istedik, oldu mu?Evet, bazı cılız karşı koymaları saymazsak oldu, başörtü zulmü bitti.

-Kuran kursları, İHL’ler kapatılmasın ve Üniversitelerde katsayı eşitlensin istedik, eşitledi mi? Evet eşitlendi ve her öğrenci istediği fakülteyi tercih edebiliyor artık.

-Ülkemizi düşmana, haine, mafya bozuntularına, ipsiz ve sapsıza karşı savunsun istedik, savunuyor mu? Hem de aslanlar gibi savunuyor.

-Mazlumların yanında ve zulmün karşısında bir ülke olalım diye Erdoğan’ı tercih ettik, oldu mu? Evet, Türkiye dünyanın her yerinden en çok beklenendir. Aça aş, susuza su, dertliye çare ve kimsesizlere kimse oluyor. Bütün dünyada kardeşlerimizle kucaklaşıyoruz.

-Ordudaki ABD ve NATO askerlerinin tahakkümünü kaldırsın istedik, kaldırdı mı? Kaldırıldı. Hala kriptolar olsa da pasifi durumdalar ve zamanla tamamen temizlendiklerini göreceğiz.

-Yurt içinde ve yurt dışında tüm vatandaşlarımızın başı dik, alnı açık ve itibar sahibi olsunlar istedik, oldular mı? Elhamdülillah oldular.

-IMF’yi ülkemizden kovsun istedik, kovdu mu? Evet.

Erdoğan öncesinde Türkiye IMF’ye teslim olmuş ve üç kuruşa muhtaç ülke miydi? Evet öyleydi. Bugün gelişmiş ülkelerde ne varsa Türkiye’de var. Türkiye artık dünyada söz sahibidir ve kendi sözünü söylüyor. Bu özelliğiyle değil mi ki Erdoğan Emperyalist güçlerin hedefindedir.

-Geçmişte terör olayları, sağ sol çatışmaları, oluk oluk akan kardeşkanı, faili meçhul cinayetler, darbeler, darbe girişimleri say say bitmiyor. Geçmiş Türkiye’sinde bütün bunlar var mıydı? Vardı. Erdoğan’la birlikte bitti mi? Bitti şükür...

-Milletimizin kendisi olmasını istedik; oldu mu? Oldu. Erdoğan’la birlikte bu millet özgüven kazandı. Direnmeyi, karşı koymayı, kendi değerleriyle buluşmayı öğrendi. 15 Temmuz direnişi bunların en büyük ve şanlı kanıtıdır.

-Terörü ve PKK’yı bitirsin istedik, bitirdi mi?Bitmek üzere, bitecek...

-Ayasofya Camiini açsın istedik, açtı mı?

Açtı. Hem de Fatih’in İstanbul’a girişi gibi şükrederek, secdeye kapanarak...

-Taksime Camii yapsın istedik, yaptı mı?

Bütün karşı koyma ve engellemelere rağmen yaptı. Ayasofya ve Taksim Camii’nin açılışı ile ebedi olarak bu toprakların tek sahibi biziz mesajını dünyaya ilan ettik.

Evet…

Çok az lidere nasip olan üstün özellikleriyle Erdoğan, hayal olan çok şey başarmıştır. Toplumun tutku haline dönüşen sevgi ve sadakatinin sebebi de budur. Hala gerçeği görmeyenlere, onca hakaret, iftira ve ihanete rağmen Erdoğan, Yakup sabrı gösteriyor. Şahsen ben kendimi Erdoğan’la güvende ve mutlu hissediyorum.

Sırada ne var?

Kudüs’ün özgürlüğü var…

Erdoğan inançlıdır. Kaderin gayrete bağlı olduğunu biliyor. Çalışıp çabalıyor. Olacağına da inanıyoruz. Takdir Allah’ındır.