Dolar (USD)
32.58
Euro (EUR)
34.78
Gram Altın
2501.03
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Erdoğan'a yarar aman dikkat

Maalesef ülkemizde belki de azımsanmayacak sayıda insanımız Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı hak bilmezlik ve insafsızlık içerisindeler. Öyle ki ne yapsa beğenmiyor veya küçümsüyor, ne dese zıddını savunuyor veya görmezlikten geliyorlar.

Son örneğini kayıp para iddiasında gördük. İktisatçı oluşuyla bilinen bir CHP milletvekili ‘Yok böyle bir şey’ dedi diye susturuldu ve geri adım atmaya zorlandı. Gerekçeleri ilginçti: Bu sözü doğru olsa bile söylememeliymiş. Çünkü Erdoğan’a yararmış.

Adam Avrasya Tüneli veya Marmaray’dan geçiyor. Veya İstanbul Havaalanı gibi dünya incisini kullanıyor. Ancak nasıl bulduğunu soranlara muhteşem, harika, düşünen ve gerçekleştiren bin yaşasın diyemiyor. Lafı eveleyip geveliyor. Kendi gibilerine ise konuşursa her dediği sözün Erdoğan’a yarayacağını bu yüzden susmak zorunda olduğunu ifade ediyor.

Dış İşleri Bakanımız meslektaşı Yunan Bakanı usta cevaplarıyla susturuyor ve madaraya çeviriyor, tebrik yok bunlarda. Gerekçe yine aynı: Erdoğan’a yararmış.

İHA’lar SİHA’lar harika işler çıkarıyorlar. Bunlar yine sus pus. Çünkü Erdoğan’a yarayacaklarını düşünüyorlar.

PKK’ya karşı güvenlik güçlerimiz kuş uçurtmuyor. Tam bir üstünlük ve hakimiyet içerisindeler. Yine yorum yok, gerekçe yine aynı.

Çok şükür ülkemizde barış havası var. Yıllardır terör, karışıklık yok. Yine aynı sebeple sessizliği tercih ediyorlar.

Ülkemiz ölüm ve açlık tehlikesi içindeki mültecilere kucak açıyor. Dünyanın dört bir yanındaki mazlum ve mağdurların yanında yer alıyor. Yine Erdoğan’a yarar diye tebrik yok, ülkesi ve milleti ile iftihar etme yok.

Biraz önce internetten PKK’nın yıktığı Şırnak vilayetimizin ve daha sonra devletimizin inşa ettiği yepyeni Şırnak’ın resimlerini gördüm. Bu harika hizmet için yine aynı sebeple susuyorlar.

Hangi birini yazayım? Ne yerim müsait ne de hafızam hepsini sıralamaya. Ancak bu kişilerin suskunlukları son bulmuyor maalesef.

Onlar ‘Erdoğan’a yarar’ saplantısıyla sussa da insaf ehli insanlarımız, haktan yana milletimiz ve hepsinden önemlisi tarih susmayacak.