Dolar (USD)
32.58
Euro (EUR)
34.83
Gram Altın
2502.53
BIST 100
9672.66
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Erol Bulut'un hırsı, Saygılı ve Cerrahpaşa

Takımlarımızın çoğunun çalıştırıcısı yerlidir ve bununla kıvanç duyuyoruz. Tabii ki Derwall ve Lucescu gibi öğretmenleri unutmuyoruz. Bunlarla beraber yerli antrenörlerin devreye girmesini olumlu buluyoruz.

Erol Bulut Hoca’nın Alanya’daki başarısını takdire değer buluyoruz. Fenerbahçe’ye gelmesi isabetlidir. Kendine şans tanıyıp beklemek gerekir. Hatay maçı ölçü olmamalıdır. Muriç’in boşluğunu doldurmak zor olacak.

Not-1: Dostumuz ve meslektaşımız Prof. Dr. Sefa Saygılı bendenize yazma zevkini aşılayan değerli ve önemli bir zattır. Prof. Dr. Ayhan Songar’dan sonra milletimizin gönlünde en çok yer edinen uzmandır. Sefa Bey “Tasarımın İhti̇şamı Evri̇mi̇n Tutarsızlığı” adlı bir kitap yazmıştır. Kitapta evrim teorisinin ideolojik yönünü irdeliyor, tutarsızlığını bilimsel bir yaklaşımla ele alıyor. Bu bağlamda Milli Eği̇ti̇m Bakanlarından Vehbi̇ Di̇nçerler beyi şükranla anarız. Kitap ile daha ayrıntılı yazıyı sonraya bırakıyoruz.

Not-2: Eşim Figen Cerrahpaşa’da yatıyor. Biyopsiyi yapan ve tanıyı koyan Doç. Dr. Emre Eşkazan’a, Dr. Kadir Erçalışkan’a, Dr. Nurgül Yurttaş’a, Dr. Selin hanıma ve diğer personele şükran borçluyuz.

Not-3: Cerrahpaşa her türlü övgüyü hak ediyor.

Not-4: Muhterem Cumhurbaşkanımızın pandemiyi gündeme getirmesi işin ciddiyetini gösteriyor. Maske, mesafe ve temizliğe riayet edelim.

Not-5: Liglere devam edelim.

Not-6: Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun başarıları ile gurur duyuyoruz

Sonuç: “Sporcuların pandemiyi önemsemeleri gerekir.”