Dolar (USD)
32.55
Euro (EUR)
34.82
Gram Altın
2433.99
BIST 100
9722.09
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

07 Ağustos 2021

Help terörü

Selçuklu Osmanlı hatta daha gerilerden günümüze terör ve teröristler hep olmuş ve olmaya da devam edecek. Kelime anlamı korkutma ve yıldırma olan teröre direkt ve indirekt yollardan destek verenlere ise terörist diyoruz.

Bu genel anlamdan yola çıkarak son on gündür ülkemizin özellikle turistik bölgelerini hedef tahtasına koyarak yakıp yıkan yerli ve yabancı unsurların terör amaçlı eylemlerine soyu bozuk medyada help hastangı ile destek verenlere terörist demek gerek.

ABD’nin bunak başkanının bu süreci yaşamamızdaki rolünü zamanla daha net göreceğiz ancak özellikle ikiz kule düzmece saldırısını bahane ederek İslam dünyasının mazlum halklarına götürdüğü demokrasi(!)nin sonuçlarını işgal ettiği yerlerde tüm açıklığı ile görüyoruz.

Götürülen insan hakları(!) ve demokrasi(!) her ne hikmetse gittiği yerleri yakıp yıktı. Bu yetmezmiş gibi işgal edilen İslam beldeleri üzerinde yaşama hakkı olan tüm insanları doğduğuna doğacağına pişman etti etmesine de demokrasi ve özgürlüğün(!) götürüldüğü yerler için artık çok geç.

Şimdi sıra bizde diyenleriniz haklı.

Ciğerlerimizi yakan canlarımızı yok eden maddi ve manevi tüm dinamiklerimizi alt üst olduğu ve hâlâ devam eden yangınlardan medet umanlara ne demeli.

Allah’tan devletimiz güçlü ve kurumlarımız gece gündüz çalışarak dosta güven düşmana korku vererek helpçi teröristlere fırsat vermiyor çok şükür.

Ancak soyu bozuk medyayı göz ardı etmemeliyiz.

Kökü dışarda olan sosyal medya ağlarının ülkemiz için birer terör yuvası olması ve yerli terörist üretmesi çok ama çok kolay.

Helpçi teröristlerden bu gerçekliği anladık.

Tedbir şart ve daha fazla gecikmeden alınmalı.

Saatler içerisinde milyonları bulan helpçi teröristler için amaç çok net ve açık.

Ülkemizin bugünlere gelmesini tüm çabalar ve bel altı vuruşlara rağmen engelleyemedik.

O halde daha güçlü saldırmak gerek.

Yakın tarihlere kadar yerli ve yabancı devlet ve millet düşmanlarının işi işti.

Ya asker dipçiği veya üniversite, yürütme, yargı ya da ekonomik krizler ile mesele hallediliyor ve Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerini koruma bahanesi ile yönetime el konuyordu.

Monşerler, bürokratlar, teknokratlar bazen de kudreti kendinden menkul olmayan askerler kullanılarak usulet ve suhuletle taşlar gediğine yerleştiriliyor ortalık süt liman haline getirilerek gâvurlar buyur ediliyordu.

Durum bu minval üzere yürümez olup; Gezi ayaklanması, 15 Temmuz ve ekonomik çökertme hamleleri ile eskiye dönüşü mümkün olmayınca saldırının dozu her geçen gün artırılmaya başladı.

Böyle giderse ummadık başka başka silahların kullanılacağına şimdiden hazır olmamız gerek.

Doğuda terör etkinliğini her geçen gün kaybedip, FETÖ terör örgütü de son günlerde iyiden iyiye çözülünce ABD gâvuru cascavlak ortaya çıktı.

Nice dost bildiğimiz yerli ve yabancı unsurlarda bir bir deşifre oluyor.

Sanatçısından siyasetçisine, ekonomistinden akademisyenine, botlar ve toplar ile renk cümbüşü LGBT den yerel yönetimcilere kadar liste uzadıkça uzuyor.

Halen devam eden yangınlardaki duruşu çok önemsiyorum.

Ciğerlerimiz dağlayan yangında benim için bir turnusol.

Daha önceki makalelerimde 15 Temmuzu, gezi kalkışmasını ve ekonomik saldırıları turnusol olarak yazmış ve buralardaki duruşların önemine vurgu yapmıştım.

Turnusol her ne kadar kimyada asit baz ayıracı olsa da benim için nerede duruşumuzu ve duruşumuzla vermek istediğimiz mesaj anlamında kullanıyorum.

Devletin yanında mısın?

Yoksa evet yoksa başka yanlar mı arıyorsun?

Bugün dahi devletimizin yanında olmadığını açık seçik beyan eden bot olmayan toplar ve alçaklar var medyada ve utanmadan sıkılmadan batıl davalarını savunuyorlar.

Helpçilerin büyük çoğunluğunun Amerikan orjinli ve FETÖ iltisaklı olmasını hiç yadırgamadım.

Tersi durum olsa yadırgar buda mı başımıza gelecekti diye hayıflanırdım.

Medyayı daha etkin kullanmalıyız.

Yalanı rakı gibi içip sarhoş olanların dilinden ve kaleminden dökülenlere itibar etmeyerek doğrularını bulup kaldı ise ar damarlarını tamire çalışmalıyız.

Gün direnme, sabretme, azmederek kararlı olma ve devletinin milletinin yanında olma günü. Bu duruşu açık ederek taraf olma günü.

Geçmişte bir meclis başkanı tarafsızım ama ile başlayan cümleler kullanmıştı.

Mesele devlet, millet, din gibi değerler olduğunda tarafsız olunmaz.

Devlete dine diyanete sahip çıkılır.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle.