Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.60
Gram Altın
2481.03
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

07 Kasım 2022

Konverso

Türkiye’de muhalefetin seçim stratejisinde Venezuella, Macaristan ve Brezilya seçimleri iyi bir test oldu. Sırada ABD seçimleri, Yunanistan ve Türkiye seçimleri var. Her üç seçimleri de Soros’un adayları kaybetti. Soros demişken malum kendileri bir Macar Yahudisi, Amerikalı milyarder. Vakıfları ve sivil toplum örgütleri eliyle 120’den fazla ülkede siyasi aktörleri algı yönetimi, ulufe hatta hatta darbelerle belirlemeye çalışıyor. Bugün Siyonist öğretileri üzerinden dünyaya nizamat veren Soros’un dedeleri Konverso Yahudilerinden. Yani uzun yıllar Yahudi oldukları halde bunu gizlemiş, birer Hristiyan olarak yaşayarak engizisyondan kurtulmuşlar.

Maduro, ABD’nin her türlü kirli oyununa rağmen deviremediği liderlerden. Macaristan’daki seçimlerde Soros’un kurduğu altılı masa, aile karşıtı, LGBT destekçisi kampanyası yüzünden diktatör, tek adam ilan ettikleri Orban’a karşı kaybetti. Brezilya’nın ABD payandası yapılmasına dur diyen halk Soros’un kirli oyununa gelmedi. Macaristan seçim sonuçlarından sonra Türkiye’nin altılı masası ve Soros’un fonladığı sivil toplum örgütleri, İstanbul sözleşmesi kampanyasını rafa kaldırıverdiler. ABD seyahati öncesi başörtüsü ile barışmak için verdiği kanun teklifinin, anayasa değişikliği teklifi olarak geri dönmesi Kılıçdaroğlu’nu açığa düşürdü. Korkusu, Macaristan’da olduğu gibi Anayasa teklifi Cumhurbaşkanlığı, Milletvekilliği seçimleriyle birlikte aynı sandıkta oylanması. Bay Kemal ABD’de Kamala Haris’le görüştürülmeyi beklerken karşısında üç harflilerin kâğıt üzerindeki başını buldu. Uyuşturucu-Kara para söylemi de koltuk altına sıkıştırılan dosyalardan. Filler tepişmeye karar vermişti. Filler tepişirken bazı çimenler elbet ezilecek. Sedat Peker fillerin tepişmesinde ezilmemek için kenara çekilirken kendini dev aynasında gören Bay Kemal ise erinde sonunda meydanı fillere bırakacak.

Hristiyan gibi görünen Yahudilere konverso denildiği gibi Müslüman gibi görünen Yahudilere ise dönme deniliyor. Hakim toplumun içinde rahat yaşamak için onlardan görünme sadece Yahudilerde yok. 93 harbini takip eden süreçte birçok Ermeni’nin de kendilerini gizlemek için Kürtleştikleri, Alevi Kürtlerin bu taifeden olduğunu tarihçi Yusuf Halaçoğlu özellikle vurguluyor. İngiltere yolculuğu öncesinde devleti uyuşturucu parasıyla cari açığı kapatmakla suçlayan Kemal Kılıçdaroğlu’nun önceki soyadı olan Karabulut’u bay googleden sorguladığımızda PKK terör örgütünün Hamburg sorumlusu İbrahim Karabulut çıkıyor. Kılıçdaroğlu’nun emmioğlu terör örgütünün uyuşturucu ağında oldukça etkili. Kılıçdaroğlu’nun Kureyşan aşiretinin Haydaran ocağında olduğu yazıldı çizildi. Bu aşiretin Dersim olaylarındaki aktif rolünün yanı sıra Erzincan’a kadar gelen Ruslara Anadolu’nun kapılarını tamamen açmak için yaptıkları da farklı bir boyut.

Kılıçdaroğlu’nun İngiltere’de bulduğunu iddia ettiği bu temiz para Rothschild parası. Kırım savaşı gerekçesiyle Osmanlı’nın Rothtschild’den aldığı borç devletin iflasına kadar gitmişti. TESEV’ci Bay Kemal’in 5G bağlantılı gençlere müjdelediği para da, Türkiye’nin dijital tapusunu malum aileye teslim etme planından başka bir şey değil. Bay Kemal gerçi bilmeze yatıyor ama uyuşturucudan kimin ne kadar kazandığını, PKK’lı emmioğlu çok iyi bilir. Türkiye’de jandarma ve polis hiç mücadele etmese idi buradaki uyuşturucu tüccarları ancak yüzde 10’unu alabilirdi. Yüzde 10 üretim, rüşvet, güzergâh, dağıtım masrafları. Yüzde 80 ise Bay Kemal’in temiz para bulmaya gittiği ülkelerde temizleniyor. Yani, ABD, İngiliz, Alman malum ailelere yüzde 80 verilmeden bu işler çevrilemez. Bay Kemal’in emmioğlu da Avrupa’daki en büyük uyuşturucu ağlarından biri olan PKK terör örgütü ağının önemli bir ayağı. Tabiki bu pis ticarete Alman devleti göz yumuyor. Haşhaş ekimi yüzünden ABD’yi karşısına almış bir partinin mirasçısı olarak Türkiye’ye ambargo uygulanmasına gerekçe hazırlayacak uyduruk söylemler Bay Kemal’in CHP’yi getirdiği çizginin anlaşılması bakımından önemli.

Türkiye’de teröre karşı verilen mücadelenin önemli bir ayağı da terörün finansını sağlayan uyuşturucuyla mücadele. Güvenlik güçlerinin etkin mücadelesi PKK terör örgütünün gelirlerini azaltmış ki Bay Kemal tepiniyor. Bay Kemal’e bir hatırlatma da uyuşturucunun istikameti. Tabii uyuşturucunun rotası doğudan batıya giderken, sentetik uyuşturucunun rotası batıdan doğuya gider. Yani Avrupa’da üretilen uyuşturucu Bay Kemal’in emmioğlu (PKK) kanalıyla Türkiye dahil İslam ülkelerine akıtılmak isteniyor. Timsah gözyaşlarının arkasında da güvenlik güçlerinin karalanarak terör örgütünün uyuşturucu işlerinin örtülmesi, yani düpedüz hedef saptırma yatıyor.

Pisliğin ortasında tam da Bay Kemal’in para istediği çevreler bulunuyor. Kara para aklamada İngiltere’nin gri listede olduğunu bilmediğini söyleyen Bay Kemal’e Başbakanları bile kokain partisine katılan bir ülkeden bulacağın para ancak sanayicimizin, işçimizin alın terini kirletir diyelim. Vesselam…