Dolar (USD)
32.38
Euro (EUR)
35.01
Gram Altın
2324.75
BIST 100
9093.53
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

26 Eylül 2022

​LGBT Fıtrata Operasyon

Tüm varlılar gibi insanı da yoktan var eden Allah’tır (cc). Kaldı ki insanı tüm varlıklar içinde özel bir değerde ve güzellikte yaratmıştır. Allah (cc) şöyle buyurur: “İncire, zeytine, Sina dağına ve şu emin beldeye yemin ederim ki; biz insanı en güzel biçimde yarattık. Sonra da (fıtrata ve imana sırtını dönünce onu) çevirdik aşağıların aşağısına attık.” (Zilzal 95/1-5) “Doğrusu Biz, Ademoğlunu mükerrem kıldık; (değerli ve şerefli konumda yarattık. Böylece insanları çok özel bir ikrama ve iltifata mazhar yaptık.) Karada, (havada) ve denizde (kolaylıkla) taşıdık (en rahat vasıtalarla gezip dolaşacak imkânlar sağladık), en temiz ve leziz nimetlerle rızıklandırdık, ve yarattıklarımızın pek çoğundan faziletli ve üstün kıldık.” (17/111)

Zilzal suresinde geçen “Esfeli sâfilîn” ifadesi; zamanla yaşlanarak fiziki manada zayıflamak manasına da alınmıştır. Ancak bizim asıl konumuz, onun diğer manası olan manevi çöküntüdür. Evet, insan kendisini yoktan ve bu kadar güzel yaratan Rabbine karşı nankörlük ederek kulluk ve ahlak sınırlarını paspas yapınca, zilletin en dibine yuvarlanır. Dünyada zillet ve rezalete, ukbada da cehennem ve azaba mahkum olur.

Fıtrata operasyon çekme diyebileceğimiz LGBT sapkınlığı da dünya ahiret zillet, rezalet ve azaba müstehak olma sebebidir. Çünkü tüm çeşitleriyle bu sapkınlıklar, şeytanın tuzağına düşüp yaratana isyan etmektir. Allah (cc) şöyle buyurur: “Allah onu (şeytanı) lânetlemiş; o da: "Yemin ederim ki, kullarından belli bir pay edineceğim" demiştir. "Onları mutlaka saptıracağım, muhakkak onları boş kuruntulara boğacağım, kesinlikle onlara emredeceğim de hayvanların kulaklarını yaracaklar (putlar için nişanlayacaklar), şüphesiz onlara emredeceğim de Allah'ın yarattığını değiştirecekler" (dedi). Kim Allah'ı bırakır da şeytanı dost edinirse elbette apaçık bir ziyana düşmüştür. (Şeytan) onlara söz verir ve onları ümitlendirir; halbuki şeytanın onlara söz vermesi aldatmacadan başka bir şey değildir.”(Nisa 4/118-120)

Allah’ın yarattıklarını değiştirmek, canlıların tabii şekil ve özelliklerini değiştirmek demektir. Hayvanların gereksiz yere kulak ve kuyruklarını kesmek; kaşları, dişleri... süsleme maksadıyla değiştirmek bu kabildendir ve yasaklanmıştır. Tabiatın dengesini bozan davranış, kullanma ve teknoloji de aynı çerçeveye girmektedir.

Müfessirlerin fıtrata müdahale ederek değiştirmeye kalkışmayı böyle açıklamışlardır. Düşünelim ki, insanın dişlerini, kaşlarını, burun vb. organlarına estetik yapıp kısmi müdahalelerde bulunmasını Allah Resulü (sav) yasaklamışlar ve bunu lanet sebebi saymışlardır. Peki bir insanın cinsiyetine müdahale ederek erkek iken dişi, dişiyken erkek olmaya kalkışması ne denli zillet ve azap sebebi olacağını varın siz kıyas edin…

“İbahiye” yani sınırsız ahlaksızlık olan LGBT sapkınlığının fıtrata operasyon olduğunu net olarak anlatan naslardan bir kısmı da şu ayetlerdir. “O, dönüp gitti mi (yahut iktidar olup iş başına geçti mi) yeryüzünde ortalığı fesada vermek, ekinleri tahrip edip nesilleri bozmak için çalışır. Allah bozgunculuğu sevmez. Böylesine "Allah'tan kork!" denilince benlik ve gurur kendisini günaha sevkeder. (Ceza ve azap olarak) ona cehennem yeter. O ne kötü yerdir!” (Bakara 2/205-206)

Allah (cc) 1450 yıl önceden şer ve kötülüğün temsilciliğini yapacak karakteri bozuk insanların olabileceğini haber veriyor. Asırlardır şer ve kötülük için çalışan loca ve mahfillerin olabileceğini anlatıyor. Özellikle küresel çeteler dediğimiz karanlık odaklara karşı uyarıp onlara karşı mücadele etmenin gereğini vurguluyor. Bu şer odakları nasıl şer için çalışıyorlarsa, bizim de hayrın saffında, hak ve adalet için çalışmamız gerekmektedir. Allah (cc) şöyle buyurur: “Kâfir olanlar da birbirlerinin yardımcılarıdır. Eğer siz onu (Allah'ın emirlerini) yerine getirmezseniz yeryüzünde bir fitne ve büyük bir fesat olur.” (Enfal 8/73)

Şu anda başta ABD, AB ülkeleri ve onların dümen suyundaki tüm ülkeler, ekonomik, sosyal, siyasal ve diğer tüm güçleriyle bu ifsat ve bozgunculuğun lokomotifi durumundadırlar. Birçok uluslararası ve devletlerin de üstünde gücü olan şirketler de mezkur devletleri aratmayacak şekilde bu şer ve fitnenin arkasında durmaktadırlar. LGBT çalışmalarını yapmaya çalışan örgütler, dernekler, kulüpler ve sayısız sosyal medya platformları, sınırsız bir şekilde fonlanmaktadırlar.

Bu ifsat klikleri ve arkasındaki güçler, sınırsız ahlaksızlık olan LGBT’yi o kadar dayatıyorlar ki, aksini düşünen veya onların fikrine karşı olanları, ellerinden gelse bir kaşık suda boğmaya çalışıyor. Bunlar her ağızlarını açtıklarında fikir özgürlüğü ve demokrasi ve insan haklardan bahsediyorlar. Ama LGBT’ye karşı bir ses çıkarılmasına dahi tahammül etmiyorlar. Hatta bu fikre karşı söz söyleyen nadir bazı devlet başkanlarına dahi operasyon çekiyorlar. Bunlar meşhur tabirle: “Demokrasi ama beni seçmeniz şartıyla” “Fikir özgürlüğü ama benim fikrimi savunmanız şartıyla” diyorlar. Ama sonuçta zalimler kaybedecekler. Çünkü fıtrata savaş açanlar, “fıtratın” yani yaratılışın sahibi olan Allah'a (cc) savaş açmış oluyorlar. Zalimler için yaşasın cehennem… Subheneke... Bihamdike... Esteğfiruke... Muhammed Özkılınç

 
ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan