Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

22 Kasım 2021

Millet o demokrasiye müsaade etmez

2023’te ülkeyi “demokrasiyle” taçlandıracaklarmış(!)

Reuters, ForeignPolicy, NATO, Biden dostları, terör elebaşları,“seçim” ve sokak çağrısı yapıyor.

15 Kasım 2021’de NATO’nun Türkiye’yi tehdit açıklamasının ertesi günü malum zevatın, NATO ve Avrupa'yı Türkiye'ye “müdahaleye”çağırmasıtesadüf mü?

Atatürk ve Erdoğan’ı düşman unsur görenNATO’nun Genel Sekreteri JensStoltenberg, 15 Kasım’da HBO'da yayınlanan Axios programında;

Türkiye’nin NATO'nunsorunlu çocuğu haline geldiğini, NATO müttefiklerinin sert itirazlarına rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ruslardan hava savunma sistemi satın almakta ısrar ettiğini, NATO'nun 'demokratik değerlere' bağlılığıyla alay ettiğinden yakınıyordu.

1ay önce, (18 Ekim 2021) de Biden dostları, devletin memurlarını tehdit ediyor, 10 büyükelçi debildiri yayınlamıştı.

Şimdi, NATO Genel Sekreteri’nin aynı içerikli: “Erdoğan; yargıya müdahale ediyor, siyasi düşmanlarını hapse atıyor ve seçimleri tekrarlıyor. 2016 ve 2017'de Gazetecileri Koruma Komitesi, sıralamasında Türkiye'yi dünyanın 1 numaralı gazeteci hapishanesi olarak koydu." ifadesi, 2023 seçimlerini sabote hazırlığıdır.

Bunu 24 Haziran 2018’de denediler. Ancak Muharrem İnce: “ Adam kazandı.” diyerek oyunu bozmuştu.

2 Ekim 2018’de Cemal Kaşıkçı’yı da bunun için öldürmediler mi?.

Suçüstü olduklarından cinayeti örtmeye çalışıyorlar mı?

Vesayet döneminde “Genç subaylar rahatsız” idi, şimdi NATO ülkeleri endişeli" imiş.

Stoltenberg:

"Seçim yapıyorlar. Yakın zamanda muhalefet İstanbul'da seçim kazanmayı başardı. Çeşitli müttefikler Türkiye ile ilgili endişelerini dile getirdi. Müttefiklerimizin bu mesele hakkında güçlü şekilde farklı görüşleri var. Burada (NATO karargahı) konuşuyoruz. Meseleyi ele alırken politik, diplomatik baskı yöntemlerini kullanıyorlar."diyor.

Politik, diplomatik baskı yöntemlerini kullanıyorlar."ifadesi, seçim, döviz ve altın üzerinden sokak olaylarına hazırlık yapıldığının işaretidir.

Bunu hep yapıyorlar…

2 Ekim 2021’de ForeignPolicy dergisi de(16 gün sonra da memurları tehdit ve büyükelçilerin bildirisi gelmişti!!..)Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ülkeye liderlik edemeyecek kadar hasta olduğu yalanını ortaya atarak havayı sisli hale getirmeye çalışmış, yerine de kimlerin geçebileceğinin çetelesini tutmuştu.

ForeignPolicy :

Erdoğan'dan sonra sözde normal siyasete dönüş mümkün, ancak bundan şüphe duymak için de çok sayıda neden var." ifadesiyle “dostları” “tedbirli” olmaya çağırıyordu.

Dergi, fitneyi harlamaya devam ederek:

"Erdoğan'ın AKP aracılığıyla Türkiye'nin siyasi kurumlarını ya oyduğu ya da kendi iradesine göre şekillendirdiği gerçeği. Bu bağlamda, yapılacak seçimlerin özgür ve adil olacağını hayal etmek zor.

Kazançlarını bu kadar kolay riske atmaları pek olası görünmüyor." diyerek seçimlerin güvenirliğini bozma, teröre zemin oluşturma hazırlığı aşikâr…

Bu ifadeler Yurtta Sulh Konseyinin darbe bildirisiyle de örtüşüyor.

11 Mart 2016’da(15 Temmuz’dan 4 ay önce…)

Dönemin ABD Başkanı Obama daAtlantic’e verdiği mülakatta; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ‘beceriksiz’ ve ‘otoriter’ olarak tanımlayarak 15 Temmuz’a zemin hazırlıyordu.

Aynı günlerde ekonomiye yönelik saldırılar da devam ediyordu.

Şimdi de terör elebaşlarından Duran Kalkan tezkereye hayır oyu verenleri alkışlıyor: “Erdoğan iktidarını indirmeli dıştan destek verilmeli. Sokakta herkes yürümeli seçim beklenmemeli' diyor.

15 İsrail, 3 Rus ve 2 İran ajanı yakalandı…

Küfürbazlar il il geziyorlar…

ABD, Dedeağaç’ta 2023’e mi hazırlanıyor?

Eğer Türkiye’de 2023’teistedikleri gibi bir düzen kuramazlarsa15 Temmuz’dan farklı olarakdoğrudan, bodoslama işgale girişebilirler.

Çünkü onlar için Emperyalist oyunları bozan bir Türkiye kadar “tehlikeli” başka bir ülke yok.

Bundan dolayı Türkiye’de Biden İttifakıüzerinden “demokrasiye” hazırlanıyorlar.

Helalleşme de FETÖ’nün “hoşgörüsünün” versiyonu; aynı akıl…