Dolar (USD)
32.59
Euro (EUR)
34.78
Gram Altın
2504.87
BIST 100
9685.06
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

04 Haziran 2022

Sürtükler cehennemi

Son günlerde yine iyice azıttınız.

O talihsiz günlerde bu necip millete neler yaşattığınızı bir düşünün.

Merhum Menderes’i tonlarca altınla yakalayarak (!) idam edenler, Erbakan hocamıza yapmadık kepazelik bırakmayanlar ve Cumhurbaşkanını milletin gözünden bir türlü düşüremeyince yeni hamleler peşinde ve çaresizlik içerisinde yaptıklarınızı bir düşünün.

15 Temmuz’da Almanya’ya kaçtı diyerek darbecilere cesaret veren düşünme veakletme melekesini kaybetmiş kesim, şimdi yine aynı nakaratta kaçacakta kaçacak teranesi ile birbirlerini avutuyor.

Tıpkı Silivri’de FETÖ’cülerin sahte rüyalarla birbirini uyuttuğugibi.

Bu saçmalıkları yayanların bir kısmı gerçekten bu cennet vatanda yaşayamadı ve kaçtı.

Çeşitli bahanelerle defolup gitti gitmesine de içeride bıraktıkları kuklalar vasıtası ile algı pazarına yalan satmakla meşgul olan Kılıç Ali’lerin,Başol’ların ve Egesel’lerin torunları iş başında.

Nerede ise her saniye bir yalan pazara sürülüyorve bir sürü akıldane de anında pazardan aldığı yalanı diğer kerizlerin istifadesine sunuyor.

Cennet vatanımızı bunlardan korumak ve kollamak vatanperver milletimize düşüyor.

Son üç gündür pazar sürtüklerle dolup taşıyor.

Gezi zekalı, mankafalar azıcık aklını kullanıp pazara sürülenlere iyice baksalar tavşan-tazı oyununun piyonu olduklarını görecekler ama bakmayı dahi akledemiyorlar.

Zulmü 1453 de başlatan gezi zekalıların dünyanın gözü önünde yakıp yıktığı Taksim meydanından sarhoş naraları ile saldırdıkları cami müezzininin verdiği ifadeyi bile okuma ihtiyacı duymadan vurun abalıya kabilinden ifadede geçen bir cümleyi alarak sarhoş olmadıklarını iddia ettikleri gibi, şimdi de Cumhurbaşkanının bu yapılan kepazeliği yapanları sıfatlandırırken kullandığı bir kelime üzerinden ver yansın ederek güya taraftar topluyorlar.

O gün sarhoş olduğunuz için topunuza birden aklınızı başınıza alın gittiğiniz yol yanlış denmesine rağmen yediğiniz herzenin büyüklüğünün farkında olmayabilirsiniz.

Aradan geçen 9 yıl gibi uzun bir sürede bari aklınızla hareket edin.

Biz Ne yaptık deyin.

Kimin dümen suyuna kapıldık diye kendinize bir sorun.

Aynalar yalan söylemez.

Gerçekten sarhoş olup olmadığınız bir yoklayın.

Devletle pazarlık yapacak kadar bizi kim alçalttı gibi daha birçok soruya cevap aramanız gerekirken Cumhurbaşkanının yüce meclis kürsüsünden yaptığı konuşmanın bir kelimesi üzerinden yalan pazarına mal taşıyorsunuz.

Taksim meydanını işgal edenler arasında sade sürtükler yoktu.Toplar botlar satılmışlar, bedenini satanlar, uyuşturucu tacirleri, zulmü 1453 de başlatanlar,sarhoşlar esrarkeşler ve daha neler neler vardı.

Oturduğum semtte tencere tava çalarak vatandaşın huzurunu kaçıranlar bile vardı.

Hafta boyu tüm dünyaya bu necip milleti rezil ettiniz.Bu sıfatlar sizin için az bile.

Millet ve memleket düşmanları için daha ağır ifadeler kelimleler ve sıfatları hakediyorsunuz.

Sessiz çoğunluk yeri ve zamanı geldiğinde anladığınız dilden konuşup höt diyerek oturduğunuz yerde sizi oturtuyor ancak yetsin artık bu aymazlık.

Bitsin artık bu deve kininiz.

Milletin dini ile diyaneti ile değerleri ile daha fazla uğraşmayın.

Sizin inancınız size kalsın ama milletin değerlerine küfretmeden aynı geminin içerisinde medeni bir şekilde kalan ömrümüzü tamamlayalım.

Gavurun niyeti dün olduğu gibi bugünde aynı.

Birlik hamurumuzu sulandırarak dışardan yıkamadıkları sağlam yerlerimizi çürütmek ve içerden yıkmak.

Saldırı dört koldan devam ediyor.

Görene

Körene.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle