AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Sınava giren adayların merak ettiği konular arasında AÖF sınav sonuçları açıklandı mı sorusu geliyor. Ancak AÖF sınav sonuçları henüz açıklanmadı.

Sınava giren adayların merak ettiği konular arasında AÖF sınav sonuçları açıklandı mı sorusu geliyor. Ancak AÖF sınav sonuçları henüz açıklanmadı.

Geçtiğimiz günlerde Açık Öğretim Fakültesi'nde eğitim gören öğrencilerin katılımıyla final sınavları tamamlanmıştı. Sınavın tamamlanmasının ardından öğrenciler için heyecanlı bir bekleyiş başladı. Birçok kişi sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Sınav sonuçları için tarihin belli olmaması öğrencileri arama motorlarına yönlendirdi.

AÖF SINAV SONUÇLARI HENÜZ AÇIKLANMADI

Sınava dahil olan öğrencilerin heyecanla beklediği AÖF sınav sonuçları henüz açıklanmadı. Güz dönemi final sınavları tamamlanana AÖF için gözler sınav sonuçlarına çevrildi. Sınav sonuçları geçen sene yapılan sınavlardan 15 gün sonra açıklanmıştı. Bunun üzerine bu sene için de yaklaşık aynı süre içinde sınav sonuçlarının açıklanması bekleniyor. Açık Öğretim Fakültesi güz dönemi final sınavları için öğrencilere her ders için 20 soru yöneltildi. Ayrıca her ders için sınav süresi 30 dakika olarak belirlendi. Sınavlar bittikten sonra öğrenciler için sonuçlar merak konusu oldu. Ancak sınav sonuçları için henüz net bir tarih gelmedi. 2023 yılı güz dönemi için sınav sonuçlarının Şubat ayının ilk haftasında açıklanması bekleniyor.

AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

AÖF sınav sonuçları nasıl sorgulanır sorusu da sınavın ardından hız kazanan konuların başında yer alıyor. 21 Ocak ile 22 Ocak tarihlerinde yapılan AÖF sınav sonuçları için henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak sınav sonuçlarının açıklanmasından sonra adaylar sınav sonuçlarına internet üzerinden erişim sağlayabilecekler. Açık Öğretim Fakültesi sınav sonuçları internet üzerinden duyurulacak. Bu yüzden sınava giren adaylara herhangi bir mail ya da basılı bir evrak yoluyla iletilmeyecek. Sonuçların erişime açılmasının ardından sınava dahil olan adaylar aosogrenci.anadolu.edu.tr internet adresi üzerinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifreleri ile birlikte sisteme giriş yapabilecekler. Sisteme giriş sağlayan öğrenciler sınav sonuçlarını görüntüleyebilecek. Ayrıca sonuç ekranında adayların sınava ilişkin doğru ve yanlış sayıları ile birlikte sınav puanı da bulunacak.