Bakan Yerlikaya detayları paylaştı! 7 şüpheli yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Uluslararası Casusluk Faaliyetlerinin Tespit ve Deşifresine yönelik İstanbul'da eş zamanlı olarak İsrail İstihbarat unsurlarına karşı düzenlenen "KÖSTEBEK-2" operasyonunda 7 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Güvenlik güçlerinin, yurt sınırları içinde yürütülmek istenen casusluk faaliyetlerine karşı çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda; Uluslararası Casusluk Faaliyetlerinin Tespit ve Deşifresine yönelik İstanbul'da eş zamanlı olarak İsrail İstihbarat unsurlarına karşı düzenlenen "KÖSTEBEK-2" operasyonu gerçekleştirildi. Düzenlenen operasyonlarda 7 şüphelinin yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile operasyonun detaylarını paylaşarak, bilgi verdi.

Uluslararası Casusluk Faaliyetlerinin Tespit ve Deşifresine yönelik İstanbul’da eş zamanlı olarak İsrail İstihbarat unsurlarına karşı düzenlenen “KÖSTEBEK-2” operasyonunda 7️⃣ şüpheli yakalandı❗️Ülkemiz sınırları içinde yürütülmek istenen casusluk faaliyetlerine asla izin… pic.twitter.com/iaIcv231hF

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) March 5, 2024