Yeni kitap çıktı: Pamuk eller cebe!

Yazar ​Nihat Genç yeni kitap çıkartan Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar'a "yardım kampanyası" başlattı!.. Kemalizm üzerinden ciddi paralar kazanan Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar'a Nihat Genç'ten ironik bir gönderme geldi.

Nihat Genç, sosyal medya hesabından bidon kafa Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar'ın çıkardığı kitaplarla ilgili ironide bulundu. Genç, ironi yoluyla yaptığı eleştiride, 'Yardıma en ihtiyaç duyulan bu zamanlarda desteklerinizi esirgemeyin!” ifadelerini kullandı.

Nihat Genç; "bidon kafa" yazarı Yılmaz Özdil ve "şokk.. namaz kılınıyor" haberlerinin mümessili Uğur Dündar’ı sosyal medya hesabından şamar oğlanına çevirdi.

Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar Kemalistlerin paralarını ceplerine aktarmak için çalışmaya devam ediyor. Mustafa Kemal Atatürk’ü anlattığı kitabını 2 bin 500’e satarak Kemalistleri soyup soğana çeviren Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar yeni kitaplarını çıkardı.

Nihat Genç sosyal medya üzerinden eleştirdi

“Atatürkçü dernekler, çağdaş kadın dernekleri, Fenerbahçeliler, İzmirli teyzeler, sosyal yardım dernekleri! 'Bakıma muhtaç yazarlarımız' Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar'ın yeni kitapları çıktı, alınız, aldırınız. Yardıma en ihtiyaç duyulan bu zamanlarda desteklerinizi esirgemeyin!”

Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar’a; ‘2 bin 500’den biraz aşağı düşsek alacağız’, ‘Saman ithal ettim, kitapların yanında promosyon olarak dağıtalım’, ‘Yozdil ve John bu kafaları daha çok söğüşler’ yorumları yapıldı.

Atatürkçü dernekler, çağdaş kadın dernekleri, Fenerbahçeliler, İzmirli teyzeler, sosyal yardım dernekleri! 'Bakıma muhtaç yazarlarımız' Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar'ın yeni kitapları çıktı, alınız, aldırınız. Yardıma en ihtiyaç duyulan bu zamanlarda desteklerinizi esirgemeyin!

— Nihat Genç (@nihadagenc) October 5, 2020