Dolar ne kadar? 15.10.2020

​1 dolar kaç TL? Döviz alışverişi yapacaklar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından dolar kurur merak ediliyor. Peki dolar güne ne kadarla başladı? 15 Ekim Perşembe dolar kuru ne oldu? İşte 15 Ekim Perşembe güncel döviz kuruna ait detaylar haberimizde...

1 dolar kaç TL? Döviz alışverişi yapacaklar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından dolar kurur merak ediliyor. Peki dolar güne ne kadarla başladı? 15 Ekim Perşembe dolar kuru ne oldu? İşte 15 Ekim Perşembe güncel döviz kuruna ait detaylar haberimizde...

Küresel piyasalar, artan vakalar ve ABD'deki destek paketinin seçimler öncesinde geçme ihtimalinin zayıflamasının etkisiyle değer kaybediyor.

Yurt içinde ise bugün açıklanacak olan eylül ayı bütçe rakamları bekleniyor. Dün piyasaların kapanışına doğru 7,90'ın altına gerileyen dolar/TL kuru bugün 7,92'nin biraz üzerinde değerleniyor. Euro/TL'de ise 9,32'li seviyeler mevcut.

Uzmanlar, bugün yurt içinde konut satış istatistikleri, özel sektör kredi borcu ve merkezi yönetim bütçe dengesinin, yurt dışında ise ABD'de haftalık işsizlik başvuruları, ithalat ve ihracat endeksleri ile New York Fed İmalat Endeksi'nin takip edileceğini belirtti.