​Efnan nelerden müteşekkil bir karışımdır

Birden fazla gıda maddesinin bir araya gelmesiyle oluşan efnanolarak öne çıkar. Bu karışımın kullanımı bir hayli kolaydır. Tamamen bitkisel malzemelerden elde edilen efnan, pek çok farklı yiyecek ile birlikte tüketilebilir. Bunlardan biri yoğurttur. Yoğurdun yanı sıra bal ile birlikte de efnan tüketebilirsiniz. İçeriği tamamen olan bu üründe hiçbir katkı malzemesi bulunmaz. Katkı malzemesi yer almadığı gibi, kimyasal madde ve koruyucu da içermez.

EFNAN İÇERİĞİ

Efnan içeriği yukarıda da bahsettiğimiz gibi tamamen doğal malzemelerden oluşur. Bu malzemeler, çeşitli bitkilerin tohumları, kökleri ya da çekirdekleri şeklindedir. Hepsinin karıştırılması sonucu elde edilir. Zengin içeriğe sahip olan efnanın içerisinde bulunan malzemeleri sıralamamız gerekirse; şu şekildedir:

· Havlıcan

· Zerdeçal

· Tarçın

· Hurma çekirdeği

· Fatma Ana eli otu

· Nar çekirdeği

· Üzüm çekirdeği

· Keten tohumu

· Isırgan tohumu

· Zeytin çekirdeği

· Çörek otu

Yukarıda da belirtildiği üzere efnan bitkisel karışım 11 farklı doğal malzemenin buluşması ile elde ediliyor.

EFNAN KAÇ GÜN KULLANILIR?

Efnan kaç gün kullanılır diye soranlar için, bu ürünün etkisini gösterebilmesi için en az 90 gün süreyle kullanılması tavsiye ediliyor. Aynı zamanda düzenli bir şekilde kullanmak gerekiyor. Kısa süre kullanması ya da kullanım esnasında düzensiz aralıklarla tüketilmesi tavsiye edilmiyor.

EFNAN NASIL KULLANILIR?

Efnan nasıl kullanılır sorusu, bu konuda cevabı merak edilen bir başka konudur. Öncelikle; bu ürün süt, bal ya da yoğurt ile birlikte tüketilebilir. Hazırlaması da oldukça kolaydır.

Yoğurt ile tüketmek isterseniz, bir kase alın ve içerisine iki yemek kaşığı kadar yoğurt koyun. Ardından bir tatlı kaşığı efnan bitkisel karışım ekleyin. Böylece karışım tüketmeye hazır hale gelir. Bu karışımı sabah kahvaltısında tüketmeniz tavsiye edilir.

Öte yandan; karışımı çeşitli meyveler ile birlikte de tüketebilirsiniz. Üzüm, incir, armut ve elma gibi farklı meyvelere yoğurt ile birlikte efnan ekleyebilir, bu şekilde tüketebilirsiniz.

Görmüş olduğunuz gibi bu karışımın kendisi çok farklı bitkileri bir araya getirdiği gibi, tüketim aşamasında da çeşitli gıda maddeleri ile birlikte tüketilebiliyor.

EFNAN KAÇ PARA?

Efnankaç para diye merak edenler için, net bir fiyat vermek oldukça zor. Bununla birlikte belirtmek gerekir ki; bu karışım pek çok kişi için kolay ulaşılabilir fiyat seviyesinde yer alıyor. Bu sayede, fiyat olarak oldukça geniş bir kesime hitap etmeyi başarıyor.

Bunlara ek olarak; efnan yorumları hakkında bilgi sahibi olmak sterseniz, internet üzerinde araştırma yapabilirsiniz.