Galatasaray ilk imzayı attırıyor!

Devre arasında kadrosunu yeni oyuncularla takviye etmek isteyen Galatasaray, Bursaspor'un genç savunma oyunncusu Serdar Aziz için ısrarcı.

Devre arasında kadrosunu yerli oyuncularla takviye etmek ve rotasyonu sağlamak isteyenGalatasaray, Bursasporlu Serdar Aziz ile salı günü masaya oturacak. Futbolcunun menajeri Haluk Canatar ile iletişime geçen sarı kırmızılı yönetim, genç defans oyuncusu için ilk adımı attı. Yaz transfer sezonunda da Serdar'ı kadrosuna katmak isteyen Galatasaray rotasını yine Bursspor'un savunmacısına çevirdi.

Yerli rotasyon sorun oldu

Defansın ortasında Gökhan ve Semih dışında yerli futbolcusu bulunmayan Galatasaray tandemi Ceyhun Gülselam ile desteklemek zorunda kalmıştı. Zaman zaman Hakan Balta'yı da stoperde deneyen sarı kırmızılılar, Serda Aziz'i transfer ederek bu sıkıntıyı gidermek istiyor. Galatasaray'da Serdar Aziz transferi için öncelik takas yolu. Sarı kırmızılılar kadrosunda düşnmediği futbolcuları Bursaspor'a önererek yüksek maliyetten de kurtulmak istiyor.

Takas önerdiler

Bursapor'a Amrabat ve Engin Baytar'ı önerecek olan son şampiyon, Bursaspor'a paraödemeden bu imzayı atmanın peşinde. Bursaspor'da ise son günlerde yaşanan sıkıntılar Serdar Aziz transferini engelleyebilir. Batalla'yı kaybetmek üzere olan yeşil beyazlılar, Serdar Aziz'i de göndermesi halinde taraftar tepkisinin artmasından korkuyor. Daum'un ısrarla transfer istemesi ve kadroda hiçbir oyuncunun vazgeçilmez olmadığını söylemesi ise yönetimi teknik heyetle karşı karşıya getiriyor. Amrabat'ın Bursaspor'a faydalı olacağını düşünen Alman teknik adam Serdar Aziz gidecekse bunun biran önce imzaya dökülmesini istiyor.

Bonservis bedeli belli

Bursaspor yönetiminin ise Serdar Aziz'i ciddi bir bedelle satarak takıma mali kaynak yaratmak istiyor. Muhtemel bir Batalla transferi ile 8 milyon Euro gelir bekleyen Bursaspor, Serdar Aziz için de 6 milyon Euro bonservis istiyor. Bu bedelin altında bir rakamla feutbolcusunu satmayacağı ifade edilen yeşil beyazlıların, takasa şimdilik yanaşmadığı da gelen haberlerarasında.

eurosport