İbrahim Murat Gündüz'den duygulandıran haber

​İbrahim Murat Gündüz'ün sporcusu Ali Göktürk Benli, kick boksta dünya şampiyonu olmayı başardı Uzun süredir kick boks camiasında rakipsiz olan ünlü sporcu, 18 Mayıs'ta İstanbul'da düzenlenen Kick Boks Dünya Kupasında rakiplerini yenerek kupanın sahibi olmaya hak kazandı.

Adanalı milli kick boksçu Ali Göktürk Benli, kick boks camiasında başarılarıyla adından sıklıkla bahsedilen genç bir sporcu olarak biliniyordu.

Uzun süredir kick boksta rakipsiz olan genç sporcu, 18 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenen Kick Boks Dünya Kupası yarışmalarına katıldı. Adanalı genç yetenek İstanbul’da düzenlenen dünya kupası yarışmalarına ise Ankara’da ağabeyi olarak gördüğü İbrahim Murat Gündüz ile gerçekleştirdiği kampa katıldı.

Ali Göktürk Benli Turnuvalara İbrahim Murat Gündüz ve Şahin Eroğlu ile birlikte Hazırlandı.

Başarılı iş adamı ve sporcuların dostu olarak bilinen İbrahim Murat Gündüz’ ün sporcusu olarak tanınan Ali Göktürk Benli, Muaythai Milli Takımı Teknik Direktörü Şahin Eroğlu ile beraber Ankara’da kampa girdiler. İbrahim Murat Gündüz’ün düzenlediği bu kamp, Ali Göktürk Benli’nin şampiyonluğa giden son mihenk taşı olmuştur. Ankara’daki kampı başarıyla tamamlayan Benli, daha sonra 8.’si düzenlenen Kick Boks Dünya Kupası’na katılmıştır. Ali Göktürk Benli bu turnuvada büyük bir başarı göstererek tüm rakiplerini yenmeyi başarmıştır. Benli, Dünya kupasını alırken şampiyon olmasında emeği geçen iki büyük isme (İbrahim Murat Gündüz ve Şahin Eroğlu) teşekkür etmeyi de unutmamıştır