İmza atmadan G.Saray formasıyla poz verdi!

Galatasaray'ın transferi konusunda anlaşmaya vardığı Kayserispor'un genç oyuncusu Salih Dursun, sarı-kırmızılı formayı tutarak poz verdi.

Galatasaray'ın transferi konusunda anlaşmaya vardığı Kayserispor'un genç oyuncusu Salih Dursun, sarı-kırmızılı formayı tutarak poz verdi.

Fanatik'in haberine göre, Salih Galatasaray'a transfer olacağı için çok heyecanlı olduğunu dile getirirken , Galatasaray'ın kendisi için genç bir yaşta yeni bir macera olacağını ifade etti ve ekledi. "Küçüklüğümden bu yana kurduğum bir hayali gerçekleştirdim. Şu anda çok mutluyum. Galatasaray formasını bu kadar genç yaşta giyecek olmak beni çok heyecanlandırıyor.Özellikle Avrupa'da forma giyeceğim için çok mutluyum.

Şampiyonlar Ligi gibi dev bir organizasyonda Galatasaray formasıyla sahaya çıkacak olmam bana heyecan veriyor, bunun için sabırsızlanıyorum. Bundan böyle Türkiye ve Avrupa'da büyük başarılara imza atmak için çalışacağım. Bana güvenen herkese teşekkür ederim." dedi.

SALİH DURSUN'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray forması ile çıkan fotoğrafı hakkında konuşan ve o fotoğrafın ambargolu bir fotoğraf olduğunu ifade eden Salih, Lig TV'ye yaptığı açıklamada "O fotoğraf ambargolu bir haberdi. 2gün önce abilerimiz yanımıza geldiğinde rica ettiler. Onları kırmak istemedim. Transfer gerçekleşirse koyacaklardı, gerçekleşmezse koymayacaklardı. Ama yine de canları sağolsun. Üzüldüğümü söyledim. Netleşmiş kesin bir anlaşma yok. Her tarafın mutlu olması gerekir. Buna Galatasaray ve Kayserispor kulübü karar verir" ifadelirini kullandı.