Katil Esed'in son görüntüsü ortaya çıktı! Maalesef ölmemiş!

Kendi halkını katleden eli kanlı katil Beşar Esed bu sabah çekildiği iddia edilen sanayici heyetiyle beraber bir fotoğrafı ortaya çıktı. Katil Esed'in bu fotoğrafı sağlık durumunun iyi olduğuna yönelik verilse de ne zaman çekildiği hakkında tartışmalara neden oldu.

Suriye'nin eli kanlı katili Beşar Esed bu sabah savaştan dolayı Şam'da fabrikaları saldırılar yüzünden hasar gören bir heyeti kabul ettiği iddia edildi.. Beşar Esed'in makam ofisinde heyetle bu sabah verdiği fotoğraflarla, 'öldüğü', 'suikastte yaralandığı' ve 'felç geçirdiği' gibi iddiaları ise halen tartışılıyor.

Dünyanın dört bir yanında farklı medya kuruluşları Esed'in öldüğü veya felç olduğuna dair muhtelif haberler geçti.'FELÇ GEÇİRDİ, KORUMASI ÖLDÜRDÜ' İDDİALARIYaklaşık 10 gün önce göz şikayeti ile hastaneye başvuran Esed'in beynin tümörü olduğu ve komada olduğu ileri sürülmüştü.Öte yandan El Cezire muhabiri Faysal Kasım ise Esed'in felç geçirdiğini ve vücudunun yüzde 70'inin iptal olduğunu ancak, şuurunun açık olduğunu ileri sürmüştü. Esed rejimi yanlısı Lübnanlı Al-Diyar Gazetesi de Esed'in felç geçirdiğini yazmıştı.Bu on günlük süreç içinde Bu aşamada Fransız Gazetesi Le Point gazetesi ise 'Esed koruması tarafından öldürüldü' başlığıyla haber yapmıştı.