KOMEK KAYIT TARİHLERİ AÇIKLANDI

Birçok kişinin merakla beklediği KOMEK kayıt tarihleri belli oldu. 2023 yılı yeni dönem için KOMEK kayıt tarihleri 17 ile 30 Ocak olarak açıklandı.

Birçok kişinin merakla beklediği KOMEK kayıt tarihleri belli oldu. 2023 yılı yeni dönem için KOMEK kayıt tarihleri 17 ile 30 Ocak olarak açıklandı.

Konya'da istihdam eden vatandaşlar için hizmet veren Konya Büyük Şehir Belediyesi, çeşitli kurslarla hizmet vermeye devam ediyor. Konya Büyük Şehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları için yeni kayıt dönemime start veriliyor. Başvuruların başlamasının ardından KOMEK ile vatandaşlara uzaktan eğitimlerle birlikte yüz yüze eğitimler verileceği de duyuruldu. Hem KOMEK hem de ASEM için başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını internet ortamından tamamlayabilecekler.

KOMEK KAYIT TARİHİ İÇİN SON GÜN 30 OCAK

KOMEK kayıt tarihi için son gün 30 Ocak olarak belirlendi. 17 Ocak tarihinden itibaren KOMEK ve ASEM için başvuru yapabilecek olan adayların 30 Ocak tarihine kadar başvurularını tamamlaması gerekir. Meslek edindirme kursları ile birçok kişiye istihdam sağlayan Konya Büyük Şehir Belediyesi, Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri için de yeni dönemim başladığını haber verdi. Başvurmak isteyen adaylara hem KOMEK hem de ASEM için yeni dönem kayıtlarının tamamlayabilecekleri haberi verildi. Kurslar için başvuruda bulunmak isteyen kursiyer adayları Konya Büyük Şehir Belediyesi'ne ait resmi internet sitesi üzerinden başvuruda bulunabilirler. Ayrıca yine başvuru için www.komek.org.tr adresinden de başvuru yapmak mümkün.

KOMEK UZAKTAN EĞİTİME HAZIR

Birçok kursiyerin katılım göstereceği KOMEK, uzaktan eğitime hazır. Çeşitli branşlarda eğitim vermeye hazırlanan KOMEK, her alanda eğitim vermeyi destekliyor. KOMEK'te uzaktan eğitim üç farklı dilde gerçekleşiyor. 140 grup için planlanan eğitimlerde 98 branşta öğrenim görülmesi planlanıyor. KOMEK ile kursiyerlere, kişisel gelişimden akıllı teknolojilere, tarımdan sağlıklı yaşama kadar birçok branşta eğitim veriliyor.