Kültür-Sanat ve Basın Ödülleri Sahiplerini Buldu

Kültür Memur-Sen tarafından düzenlenen Kültür Sanat ve Basın Ödül Töreni Ankara İç Kale Otel'de gerçekleştirildi. Gazetemiz Ankara Temsilcisi Bayram Zilan ödüle layık görüldü.
EZGİ ÇELİKANKARA
Törene Memur-SenGenel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, gazeteciler, sendika üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Törende ayrıca şair ve yazar Nuri Pakdil'e onursal ödül takdim edildi. Törende açıklamalarda bulunan Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, "Kültür bizim için bir medeniyet, Yeniden Büyük Türkiye'yi inşa etmemizin temel aracıdır" dedi.
Memur-SenGenel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Kültür Sanat ve Basın ödülüne dik duruşu ile layık görülen kişileri kutlayarak konuşmasını şu şekilde sürdürdü; "Türkiye'nin eski Türkiye'den kurtulmak, Yeni Türkiye'nin mevzuatını, kriterini, demokrasisini oluşturmak, Yeniden Büyük Türkiye yolcuğunda bedel ödemeye hazır olarak yürüme anlayışında bu kardeşlerimizin hem bu dünyada hem öbür dünyada dik duruşuna şahitlik edeceğim" dedi.
Medya dalında ödüle layık görülen isimler arasında Gazetemiz Ankara Temsilcisi Bayram Zilan, AA Uluslararası Haberler Yayın Yönetmeni Hasan Öymez, TRT Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör, İHA ve TGRT temsilcisi Batuhan Yaşar, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Kıvanç, Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı gibi birçok isime ödülleri takdim edildi.